Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Вітання селищного голови із Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та святом  Покрови Пресвятої Богородиці.

Дата: 14.10.2022 09:31
Кількість переглядів: 75

                       Фото без опису

                           Шановні захисники та захисниці незалежної України! 
                                                        Шановна громадо!
Прийміть щирі вітання із Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та святом  Покрови Пресвятої Богородиці!
 Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза іноземного поневолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.
  Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють захисники України - наші Герої, наші Янголи- охоронці. Ціною власного життя вони виборюють наше майбутнє. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, вселяють надію, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!
   Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім військовослужбовцям, козакам, всім тим, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави. 
Від імені депутатського корпусу Слобідської селищної ради, виконавчого комітету  та від себе особисто бажаю українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України! Мирного неба над головою усім нам! Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом! 

З повагою, Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних