Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради.

Дата: 18.10.2022 12:29
Кількість переглядів: 269

                                          Фото без опису

Сьогодні, 18 жовтня 2022 року під головуванням Слобідського селищного голови,  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради. Крім членів виконкому в засіданні приймали участь начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров'я Решітко Н.В., начальник відділу - головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності Валуєва Г.І., головний спеціаліст юрисконсульт Шевчук В.В. На порядок денний засідання винесені надважливі питання, які потребують негайного прийняття. Це питання -  про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2021 року  № 529-VIII "Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на 2022 рік". Ці зміни стосуються виділення суми бюджетних коштів для надання допомоги ЗСУ.
Другим питанням порядку денного розглядалось питання про встановлення нових тарифів на виробництво теплової енергії, її транспортування та постачання ТОВ " Авкубі плюс". Члени виконкому детально обговорили дане питання та враховуючи підвищення витрат на паливо, транспортування палива, електроенергію затвердили рішення та визнали попереднє прийняте рішення таким, що втратило чинність. 
Підводячи підсумки засідання виконкому селищний голова наголосив,  що зараз ми переживаємо надзвичайно складний період у житті. Проте, весь цей час селищна рада докладає максимальних зусиль для збереження спокою та організовує життєзабезпечення всіх сфер діяльності, віднаходить шляхи підтримки освітян, культури, установ громади. На сьогодні усі працюють, здійснюється підтримка програм різних галузевих напрямків, надаються допомоги хворим, внутрішньо  переміщеним особам, людям, які перебувають у складних життєвих обставинах.  Та одним із першочергових наших завдань - це допомога нашим Збройним Силам, завдячуючи їм ми маємо можливість жити, вірити в Перемогу та краще майбутнє. Кожен є воїном на своєму місці.  І допомога ЗСУ – першочергова і важливіша за усі інші справи, наголосив селищний голова. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних