Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

«Допомога армії - наш святий обов'язок» - звернення селищного голови до громади.

Дата: 26.10.2022 10:07
Кількість переглядів: 169

Фото без опису                                                               

                                                     Шановна громадо!  
 Війна змінила життя кожного з нас, змінила наші цінності та пріоритети. Але незмінним залишається одне – віра в Україну і в нашу Перемогу!
 Війна проходить не лише по лінії фронту – війна всередині кожного з нас. Ми не можемо її програти. Як не можемо пробачити окупантам зруйнованих житлових масивів, пологових будинків, закатованих мирних жителів та понівечені душі дітей. Ми на своїй землі відстоюємо власну незалежність, і силу духу нашого народу не зламати. Кожен із нас на своєму місці наближає Перемогу. Зараз немає неважливої роботи, немає неважливих людей. Ми всі разом повинні допомагати державі та громадянам, які цього потребують. Нам важливо розуміти, що кожен повинен робити все від нього залежне для наближення нашої Перемоги.
«Допомога армії - наш святий обов'язок» - під цим гасломо наша громада працювала, працює і буде працювати!
 З самого початку російської агресії ми доєднуємося до всіх ініціатив, намагаємося забезпечити всім необхідним захисників та їх сім'ї, які були мобілізовані з території нашої громади. Розуміючи, що зараз важлива кожна гривня, не вагаючись ні хвилини, разом з іншими громадами області, ми приєдналися до збору коштів на підтримку боєздатності Збройних Сил України. На позачерговому засіданні виконавчого комітету Слобідської селищної ради вирішено внести зміни до бюджету громади та виділити кошти на придбання обладнання для ЗСУ.
   За ініціативи колективу селищної ради, в жовтні місяці,всі без виключення службовці перерахують одноденний заробіток - на армію. Закликаю кожного працівника комунальних підприємств, установ, підприємців, а також мешканців громади приєднатися до акції та підтримати нашу армію. Переконаний, що внесок кожного, хай і не великий, робить велику спільну справу, адже добре споряджений боєць – це живий боєць, який наближає Україну до перемоги. Завдяки маленьким зусиллям кожного з нас, ми збережемо чиєсь життя, ми станемо на крок ближче до перемоги! Кожна гривня для ЗСУ цінна, кожна річ нагальна, кожна молитва рятівна! Ми ладні робити все можливе, аби наші хлопці, повернулись додому живими з Перемогою! 
Разом до Перемоги!
Слава Україні!

Слобідський селищний голова  Віктор  Доцуленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних