Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Нагадуємо! Декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки можна зареєструвати онлайн.

Дата: 27.10.2022 10:47
Кількість переглядів: 100

Нагадуємо! Декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки можна зареєструвати онлайн. Подільське районне управління Головного управління ДСНС України в Одеській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що проваджують діяльність на території Подільського району, на те, що надано можливість субєктам господарювання подавати для реєстрації декларації в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС - (https://e-services.dsns.gov.ua/). 
Зараз подання декларації онлайн має такі переваги:
- зручна інтерактивна форма подачі декларації;
- обробка декларації протягом кількох годин;
- публічний реєстр декларації.
Що варто знати про декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки:
Коли потрібно: при відкритті нового бізнесу або на початку використання нового об’єкту нерухомості.
Коли не потрібно:
- у разі використання торговельних місць, кіосків та контейнерів, якщо їх розміщено на ринку відповідно до схеми, погодженої з органом державного пожежного нагляду;
- орендарем об’єкта нерухомості (особою, яка використовує об’єкт нерухомості за цивільно-правовим договором, що не передбачає перехід права власності на такий об’єкт) за умови, що декларацію на об’єкт нерухомості зареєстровано його власником;
- у разі використання об’єктів, що в установленому законодавством порядку приймаються в експлуатацію після завершення будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту.
Скільки коштує: реєстрація декларації безкоштовна.
Куди звертатися: до Центру надання адміністративних послуг за місцем розташування об’єкту нерухомості. Також послуга доступна на сайтах: 
https://e-services.dsns.gov.ua/ та kmu.gov.ua.
Як перевірити: перевірити декларацію можна за допомогою Публічного реєстру декларацій, який розміщено на сайті https://e-services.dsns.gov.ua/.
Також інформуємо, що детальніше процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам
законодавства з питань пожежної безпеки, що дає право на початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктами господарювання об’єктів
нерухомості наведено у постанові Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 року № 440.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.