Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗІБРАННЯ СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ СЛОБІДСЬКОЇ ГРОМАДИ.

Дата: 28.10.2022 13:17
Кількість переглядів: 103

                               Фото без опису

Сьогодні, 28 жовтня за ініціативи Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко, депутата Подільської районної ради, голови фермерського господарства "Роксолана - О" Колеснік Оксани Євгеніївни, сільгоспвиробників Слобідської громади, в приміщенні Будинку культури села Тимків відбулось зібрання. На зборах були присутні головний спеціаліст юрисконсульт, начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, ЖКГ та благоустрою селищної ради, старости сіл громади.
На порядок денний винесено надважливі питання. 
Перше питання стосувалось сплати земельного податку. Селищний голова висловив слова вдячності тим сільгоспвиробникам, які сумлінно виконують свій громадянський обов'язок та вчасно сплачують податки за землекористування. Але, нажаль є і такі, які ухиляються від свого обов'язку. " У нас вибору немає, особливо в цей час, коли кожен на своєму місці, своєю працею зобов'язаний наближати нашу Перемогу. Наше майбутнє залежить тільки від нас самих! І надіюсь, що всі усвідомлюють, що від вашого розуміння та дотримання вимог чинного законодавства залежать і соціальні виплати і благоустрій громади і утримування закладів освіти, культури, але саме основне на сьогодні - це можливість допомогти нашим хлопцям, які ризикуючи життям, захищають нашу країну і наш з вами спокій. Надіюсь на вашу людяність та відповідальність! Тисну руку тим, які це усвідомлюють! -   наголосив селищний голова. 
Друге питання стосувалось надання допомоги ЗСУ. В своїй промові, селищний голова наголосив, що з самого початку вторгнення росії на нашу територію селищна рада робить все можливе, аби допомогти нашим захисникам. "Сьогодні я нікого не агітую та не змушую, але призиваю вас, шановні сільгоспвиробники, долучитися до доброї справи та зробити свій внесок для допомоги нашим хлопцям, завдячуючи яким ми з вами маємо відносно спокійну ситуацію в громаді. Ви маєте визначитись - що, в якій кількості та якому військовому підрозділу надасте допомогу. Пропоную визначити людину, яка буде координувати ці дії - наголосив селищний голова.  
Після обговорення, головою ради сільгоспвиробників Слобідської громади, одноголосно вирішили обрати Колеснік О.Є., яка одразу звернулась до присутніх зі своєю пропозицією. Оксана Євгеніївна запропонувала -  від агровиробників Слобідської громади зібрати кошти на придбання автомобіля, медикаментів та продуктів харчування. Але це питання потребує більш детального обговорення, на окремому зібранні всіх сільгоспвиробників громади - наголосила виступаюча. Всі присутні, без вагань підтримали дану пропозицію.
Працюємо далі! Разом ми сила, яку не здолати!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних