Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

В селі Тимкове відбувся благодійний концерт "З Україною в серці".

Дата: 05.11.2022 09:26
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

4 листопада 2022 року, в рамках благодійної акції на базі Тимківського СБК відбувся патріотичний концерт ,,З Україною в серці" за участю колективів Слобідської громади та запрошених гостей. Розпочався захід хвилиною мовчання та з виступу селищного голови В.М. Доцуленка. А далі на одному подиху пройшов наш концерт. Щиро дякую всім колективам за співпрацю. Адже не одним патріотичним номером збадьорував нас ансамбль ,,Червоні маки" смт.Слобідка, ансамбль ,,Подоляночка" с.Мала Слобідка та ансамбль ,,Чарівниця" с.Тимкове. Патріотичні танці у виконанні ,,Шаленних україночок" та солістки Катерини з Писарівського БК підняли настрій всім присутнім у залі. Ліричну постановку підготували учасниці гурту ,,Натхнення" Тимківський СБК. Родзинкою концерту було соло на саксафоні у виконанні В'ячеслава Кейдалюка Кодимська школа мистецтв.
"Цей концерт, як душа України – зболена і зранена, але сильна духом і незламна. Велика вдячність всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити перемогу! Лише разом і лише до нашої Перемоги! - сказав по завершенні Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних