Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулося позачергове засідання сесії Слобідської селищної ради  VIII скликання.   

Дата: 10.11.2022 14:33
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

   10 листопада 2022 року під головуванням Слобідського селищного голови відбулося позачергове засідання сесії Слобідської селищної ради  VIII скликання.   
Не зважаючи на напружену ситуацію в країні, депутатський корпус зібрався у складі 13 депутатів, що дало змогу приймати важливі рішення для забезпечення життєдіяльності громади в умовах воєнного стану. Розпочинаючи засідання, присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок  російської агресії.
На засіданні сесії були присутні старости сіл громади, заступник селищного голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів селищної  ради.
Далі перейшли до розгляду питань порядку денного, розглянуто 7 питань, а саме:
-Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період. Доповідачка - Решітко Л.В., завідувач сектору  організаційної і кадрової роботи  та документообігу.  
- Про затвердження рішень виконавчого комітету Слобідської селищної ради, прийнятих у міжсесійний період. Доповідачка - Пан Т.А., секретар селищної ради.
-  Про стан виконання  Закону України «Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області за 9 місяців 2022 року. Доповідачка -  Пан Т.А., секретар  селищної ради.
- Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад. Доповідачка - Решітко Н.В.,  начальник відділу освіти, молоді,  спорту, культури, туризму та охорони здоров’я.
- Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2021 року  № 529-VІІІ «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на 2022 рік».  Доповідачка - Коваль А.В., начальник фінансового відділу.                                                                                        
- Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під селищною  Лазнею та про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності під  Артсвердловинами, баштами Рожновського,   водонасосною станцією та каналізаційною наносною станцією. Доповідачем по даним питанням була Покотило Н.П. – начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою.
В розділі «різне» обговорили питання, які стосувалися надання фінансової допомоги Слобідській лікарняній амбулаторії загальної практики сімейної медицини для ремонту медичного обладнання. 
Також, слово для виступу взяв заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михель В.М., який довів до відома депутатів інформацію стосовно надання гуманітарної допомоги та якій категорії населення вона надається, про створення стратегічних продовольчих запасів громади, про  забезпечення безперебійної діяльності органів місцевого самоврядування, об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери під час екстрених або довготривалих відключень електроенергії. 
 На завершення засідання селищний голова Віктор Доцуленко подякував присутнім за плідну  роботу та наголосив, що наша громада, з перших днів війни не залишається осторонь спільної справи, поряд з щоденною допомогою населенню громади, всі ми прагнули і прагнемо підтримати наших захисників. Кожен з нас, в міру своїх сил та можливостей, в міру свого розуміння та навичок робить все, аби наші захисники відчували підтримку та турботу. І сьогодні, як ніколи, ми зобов’язані пам’ятати на якому "фронті" ми воюємо, максимально роблячи свій внесок, продовжуючи жити та працювати, щоб підтримати економіку країни. Я впевнений, що Перемога буде обов’язково, але як швидко і з якими втратами – залежить і від нас. Тому працюємо, допомагаємо та наближаємо нашу Перемогу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних