Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

РОБОЧА НАРАДА ЩОДО ВИРІШЕННЯ НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ ГРОМАДИ.

Дата: 16.11.2022 14:00
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

  Сьогодні, 16 листопада Слобідський селищний голова провів нараду із старостою сіл Тимкове та Кирилівка Калдар Л. В. та завідувачем сектору організаційної  і кадрової роботи та документообігу Решітко Л.В. На початку наради селищний голова ознайомився з поточним станом справ у селах громади закріплених за старостою, вислухав питання та пропозиції учасників. Обговорили поточні питання організації роботи господарського характеру, благоустрою територій , ліквідації несанкціонованих та неконтрольованих сміттєзвалищ відходів, стихійних смітників на території сіл громади та інші. За результатами зустрічі напрацьовано шляхи вирішення проблемних питань, з якими звернулася староста сіл.

  Також на нараді обговорювалось питання щодо відзначення Дня працівників сільського господарства, який щорічно відзначається в Україні у третю неділю листопада. Це питання на обговорення винесла завідувачка сектору організаційної  і кадрової роботи та документообігу Решітко Л.В., яка наголосила, що зважаючи на ситуацію в Україні, коли ворог щодня атакує нашу територію, святкування буде проводитись в обмеженому форматі. Заплановані книжкові виставки в бібліотечних закладах громади та онлайн вітання.

   Моя особиста позиція, наголосив селищний голова, що кожен повинен розуміти, що в першу чергу нам необхідна Перемога та звільнення нашої території від російського агресора. Йде війна, ситуація в країні складна та небезпечна, тому зараз ми розглядаємо це питання, відштовхуючись у першу чергу від безпеки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних