Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

21 листопада - День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 13:05
Кількість переглядів: 90

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно присвячене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День Гідності та Свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану. Метою запровадження пам’ятної дати стало утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття. Цього дня вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, вільної держави.Україна - це держава-борець у всі часи, починаючи з часів Запорізької Січі і до сьогоднішнього дня.

В Слобідці 21 листопада розпочався з хвилини мовчання біля стенду, присвяченого загиблим героям та біля пам'ятника загиблим у Другій світовій війні. Голова Слобідської селищної ради В.М.Доцуленко висловив слова вдячності рідним і близьким загиблих та закликав пам'ятати історію творення держави.

В селищній бібліотеці відбулась інформаційна година "Територія Свободи для дорослих.Також присутні ознайомилися з ілюстративно-книжковою виставкою "Україна-країна нескорених. "


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.