Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Слобідська громада взяла участь у марафоні «Ярмарок вакансій».

Дата: 02.12.2022 14:01
Кількість переглядів: 87

 Фото без опису

     2 грудня, в приміщенні КЗ "Опорний заклад освіти "Слобідський ліцей" за сприянням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбувся Марафон " Ярмарка вакансій", який організовано та проведено Кодимською районною філією Одеського обласного центру зайнятості. Координацію проведення ярмарки здійснював заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михель В.М. 
З метою об’єднання інтересів роботодавців і шукачів роботи, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, які наразі потребують особливої уваги і підтримки, на захід запрошено підприємців, керівників установ, організацій , голів фермерських господарств, які мають вакансії . 
Директор Кодимської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Шпак О.Б., виступаючи перед присутніми, наголосила на важливості співпраці центру зайнятості та роботодавців задля задоволення потреб шукачів роботи. І тому метою даного заходу є допомогти співгромадянам отримати гідну роботу із достойною заробітною платою, а підприємствам – віднайти сумлінних і висококваліфікованих працівників. Я впевнена, що ефективне вирішення проблем зайнятості людей можливе лише шляхом тісної взаємодії всіх зацікавлених сторін - роботодавців, місцевої влади, інституцій та самих шукачів роботи - наголосила Шпак О.Б.
  " Попри війну – життя триває. З кожним днем - ми ближче до перемоги. Ми можемо наближати її словом і ділом, але ніяк не бездіяльністю чи байдужістю. І сьогодні дуже важливо, щоб кожен мешканець громади мав можливість працевлаштування, і не просто мати роботу, а легально працевлаштуватись. Адже від цього залежатиме наше майбутнє, майбутнє нашої громади та держави в цілому. Я вдячний організаторам заходу, який надав можливість дізнатись про потреби ринку праці нашого регіону.  Цей захід підкреслив, що в наш складий воєнний час наразі однією з важливих задач місцевої влади та фахівцві центру зайнятості є допомога з працевлаштуванням жителів нашої громади, серед яких цьогоріч є багато вимушених переселенців, які через військову агресію росії втратили роботу та навіть житло.  Тому всі хто наразі знаходиться в активному пошуці роботи, бажаю обов'язково знайти її, адже для цього ми працюємо, організовуємо такі заходи, допомагаючи нашим громадянам"  - наголосив Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.
Наприкінці Ярмарку вакансій присутні висловили надію, що цей захід буде черговим успішним кроком до вдалого працевлаштування шукачів роботи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних