Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Орден "За Мужність" III ступеня отримали рідні загиблого Героя, нашого земляка Бойко Андрія Михайловича.

Дата: 02.12.2022 15:27
Кількість переглядів: 956

  Фото без опису

Сьогодні, в залі засідань Слобідської селищної ради відбулась церемонія вручення посмертної нагороди нашого земляка, військовослужбовця Бойко Андрія Михайловича, який віддав своє життя за волю і свободу України. Орден " За Мужність" III ступеня вручив заступник командира 35 окремої бригади морської піхоти, підполковник Пожидаєв Михайло В'ячеславович. На церемонії вручення були присутні  Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко, заступник селищного голови Віталій Михель, секретар селищної ради Тетяна Пан, рідні та родичі загиблого. Розпочалось вручення з хвилини мовчання для вшанування пам'яті всіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
  Слова шани нашому захиснику та слова подяки рідним висловив Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко: "Андрій, не вагаючись ні хвилини, з самого початку російського вторгнення, маючи за плечима немалий військовий досвід, пішов захищати мир та незалежність України. І ми розуміємо, що завдяки таким як Андрій та його побратимам, сьогодні в нашій громаді відносно спокійно, ми мирно працюємо. Висловлюю щирі слова скорботи рідним і близьким, дякую вам за такого бійця, мужнього воїна, за те що він віддав найдорожче – своє життя заради нас. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади».
   Долучився до слова заступник командира 35 окремої бригади морської піхоти, підполковник Пожидаєв Михайло В'ячеславович: "Орки відбирають найдорожче — життя наших рідних та близьких. Ми  боремося не просто за клаптик землі, ми обороняємо Незалежність і свободу країни, де ростуть і народжуються діти. Діти, які повинні жити у вільній країні. Я впевнений, що помста буде. ЗСУ продовжують вибивати окупанта і помститься за кожного, хто героїчно загинув у війні з росією"
    Ніколи не забудемо подвиг вірного сина Батьківщини! Кожен виступ учасників - це біль в серці, це сльози, це горе! Пам'ять про ратний подвиг нашого Воїна, який поклав своє життя на вівтар нашої спільної свободи та нашого мирного завтра ніколи не згасне в наших серцях! 
Світла та вічна пам'ять наши мужнім воїнам, нашим землякам, нашим Героям!

Довідково:

Народився Бойко Андрій Михайлович в смт. Слобідка, 03.01.1989 року, в сім'ї залізничника. Закінчив 9 класів середньої школи та залізничне ПТУ. Працював машиністом. Був одружений, без батька залишилися син та донька.
У 2015 році був призваний у 17 танкову бригаду ім. Костянтина Пестушка, снайпером. Воював  у м. Лисичанськ, Сіверськ, Бахмут. 
У 2016 році демобілізований.
27.02.2022 року, з самого початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України, не вагаючись ні на хвилину, пішов добровольцем захищати нашу землю від ворога. Воював у складі танкової бригади, снайпером. Сам Андрій та його побратими мають на своєму рахунку багато обірваних нікчемних ворожих життів. Під час виконання бойового завдання, поблизу населеного пункту Червоне, Миколаївської області, 14.03.2022 року героїчно загинув за незалежність нашої неньки України.
Ми всі в боргу перед Андрієм. Щоденно маємо пам’ятати про його відданість, відвагу, любов до України та народу.
Вічна пам’ять та слава тобі - Герою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних