Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради

Дата: 06.12.2022 14:47
Кількість переглядів: 325

Фото без опису   Фото без опису    

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 грудня 2022 року в приміщенні Слобідської селищної ради відбулося 11 засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Доцуленко Віктора Миколайовича. На засідання були запрошені керівники структурних підрозділів, питання яких було в порядку денному: начальник фінансового відділу Коваль А.В., завідувачка сектору соціального захисту населення Масло М.Г., начальник служби у справах дітей Козак С.В. На початку засідання селищний голова привітав присутніх з Днем Збройних сил України, висловив слова вдячності нашим мужнім захисникам. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять українців, загиблих у війні проти росії.
 Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади, а саме:
- Про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області за листопад місяць 2022 року. Доповідач Пан Т.А. – секретар виконкому, секретар селищної ради.
- З економічного блоку одноголосно підтримали рішення  " Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2021 року № 529-VІІІ «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на  2022 рік» та  " Про схвалення проєкту рішення «Про селищний бюджет Слобідської селищної ради на  2023  рік». Доповідач: Коваль А.В. – начальник фінансового відділу.
- Заслухали начальника служби у справах дітей, яка була доповідачем питання  " Про  усунення  перешкод  у спілкуванні та  визначення  часу спілкування гр. Кімерин Людмили Василівни з малолітніми дітьми ( онуками).  
- Одноголосно підтримали рішення, доповідачем по якому була завідувачка сектору соціального захисту населення Масло М.Г. " Про надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Слобідської селищної ради".  Винесено на розгля 4 заяви мешканців, після обговорення одноголосно рішення прийнято.
З-поміж іншого, члени виконкому затвердили рішення "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобідської селищної ради  від 06.07.2021 року № 48 «Про створення Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми на території Слобідської селищної ради, "Про передачу в користування комп’ютерного обладнання Слобідської селищної ради 3 відділу Подільського районного ТЦК та СП", "Про передачу майна Слобідської селищної ради, а саме генератора, Управлінню ДКСУ в Кодимському районі Одеської області (з правом користування)",  " Про затвердження Плану заходів з питань детінізації доходів громадян та зайнятості населення на 2023 – 2024 роки по Слобідській селищній територіальній громаді".                  .
З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення.
Завершуючи засідання виконавчого комітету селищний голова подякував членам виконкому за плідну роботу та наголосив, що від початку російської агресії, що триває вже дев'ять місяців, наші  військові Збройних Сил України, ризикуючи життям, захищають країну і наш з вами спокій. Тому підтримувати наші Збройні сили, в цей тяжкий період наше найголовніше завдання. Наша громада завжди допомагала та готова надалі допомагати нашим захисникам стільки скільки буде необхідно. Наразі розраховувати на бюджетні витрати, які стосуються благоустрою, капітального ремонту доріг та інш. ми не можемо, всі вільні кошти мають іти виключно на першочергові нагальні потреби громади та на перемогу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних