Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЛОБІДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 15.12.2022 20:43
Кількість переглядів: 204

15 грудня під головуванням Слобідського селищного голови Віктора ДОЦУЛЕНКО відбулося чергове  пленарне засідання 22 сесії Слобідської селищної ради VIII скликання. На засіданні були присутні: перший заступник голови Подільської районної державної (військової) адміністрації Вадим МЕГІС, депутат Подільської районної ради Оксана КОЛЕСНІК.

На порядок денний винесено 11 питань.

1. Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період. Доповідач: Решітко Л.В. – завідувач сектору  організаційної і кадрової роботи  та документообігу. 

2. Про затвердження рішень виконавчого комітету Слобідської селищної ради, прийнятих у міжсесійний період.   Доповідач: Пан Т.А. – секретар селищної ради.

3.  Про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради Одеської області від 26 листопада 2020 року № 09-VІІІ «Про затвердження структури виконавчих органів Слобідської селищної ради Одеської області, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів». Доповідач:  Решітко Л.В. – завідувач сектору  організаційної і кадрової роботи  та документообігу. 

4. Про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради від 26.11.2020 року № 12-VIIІ «Про умови оплати праці Слобідського селищного голови». Доповідач: Коваль А.В. – начальник фінансового відділу.

5. Про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради від 26.11.2020 року  № 05-VІІІ «Про обрання секретаря Слобідської селищної ради». Доповідач: Коваль А.В. – начальник фінансового відділу.

 6. Про затвердження Плану діяльності Слобідської селищної територіальної громади з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік. Доповідає: Коваль А.В.- начальник  фінансового відділу.

7. Про  виконання плану Програми соціально – економічного та культурного розвитку Слобідської селищної ради Одеської області за 2022 рік (звіт). Доповідач : Доцуленко В.М.  –  селищний голова.

8. Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади  на 2023 рік. Доповідач: Коваль А.В. – начальник  фінансового відділу.

9. Про організацію громадських робіт на підприємствах, в установах та організаціях Слобідської селищної ради. Доповідач: Валуєва Г.І. – начальник відділу – головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності.

10. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності на території Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області  (за межами населеного пункту). Доповідач: Покотило Н.П. – начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою.

11. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2021 року № 529-VІІІ «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на  2022 рік».                                                                                                         

Доповідач: Коваль А.В. – начальник фінансового відділу.

   Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання порядку денного були попередньо ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських комісій. Тож на сесії у присутніх запитання не виникали і вона пройшла злагоджено і швидко.

    По завершенню пленарного засідання перший заступник голови Подільської районної державної (військової) адміністрації Вадим МЕГІС у своїй промові, від імені Голови Подільської РДА, подякував депутатам за участь в надважливій справі – підтримці наших Героїв на фронті та закликав до єдності та  згуртованості, які зараз вкрай необхідні для боротьби проти російського агресора. В своєму виступі акцентував увагу присутніх на заходах, що проводяться керівництвом держави, області та району, метою яких є найскоріша стабілізація електропостачання. Наголосив на важливості облаштування та функціонування вже існуючих «Пунктів Незламності» в громаді та розгортання нових.

   За вагому волонтерську діяльність в умовах воєнного стану під час збройної агресії російської федерації проти України, надання значної матеріально – технічної допомоги Збройним Силам України Вадим Мегіс вручив ПОДЯКУ Подільської районної військової адміністрації СЛОБІДСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на чолі з ДОЦУЛЕНКО ВІКТОРОМ МИКОЛАЙОВИЧЕМ.

     В своїй заключній промові селищний голова Віктор ДОЦУЛЕНКО подякував керівництву району за відзнаку та  депутатському корпусу селищної ради за злагоджену роботу, за те, що в умовах воєнного стану усі згуртувалися та активно працюють, вирішують всі важливі питання, що стосуються життєдіяльності нашої громади.

Працюємо далі, наближаємо Перемогу!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.