Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Щоб справлятись з тими випробуваннями, які перед нами постали сьогодні - ми повинні бути єдиними та працювати як єдиний механізм!

Дата: 21.12.2022 14:23
Кількість переглядів: 89

Шановні жителі Слобідської громади!

     Ми розуміємо кожного з вас, хто нині терпить незручності у зв’язку з тривалими відключеннями електроенергії. Ми всі зараз їх терпимо. Все це відбувається через напад на Україну і масовані обстріли російськими військами об’єктів критичної інфраструктури. Крім спроб залишити нас без світла і тепла, ворог намагається сіяти недовіру та розбрат серед українців. Ми ж маємо бути стійкими і не піддаватись на провокації. Адже саме у єдності наша сила і шлях до Перемоги.

    Як повідомлялося раніше, Пункт Незламності в Слобідській громаді розгорнутий в Будинку культури Слобідської селищної ради, за адресою вулиця Бульварна 8 А. Визначено відповідальних осіб, які відповідно до графіку чергувань забезпечують безперебійну роботу цих об’єктів. Головне призначення Пунктів Незламності у разі аварійного відключення електроенергії понад як на 24 години стати острівцем безпеки, стабільності, тепла та єдності. У випадку відсутності електропостачання понад 24 години Пункти Незламності працюють цілодобово та безкоштовно у форматі тимчасового перебування аж до моменту включення світла.

    Не забуваємо, що наша громада – сільська. І на щастя, більш адаптована до проживання без централізованої подачі енергоресурсів, ніж великі міста з багатоповерхівками. Подбати про свою безпеку та комфорт повинен і може кожен з нас, кожен може зробити запас продуктів тривалого зберігання, питної води, у кого є автотранспорт - телефони і гаджети можна заряджати в машинах, тримати на повних зарядах павербенки.

  В кооперації між собою, з родичами та сусідами - Пунктами Незламності у нас повинен стати кожен будинок в кожному селі. Зараз маємо об’єднувати зусилля та допомагати один одному. Просимо відвідувати Пункт Незламності лише в критичних та дійсно безвихідних ситуаціях. Кожна година роботи генераторів – це літри пального, тому ми з вами маємо використовувати ресурси максимально ефективно та дбайливо, щоб охопити допомогою більше людей впродовж тривалішого часу.

   Шановна громадо! Нам потрібно згуртуватись і пройти це випробування РАЗОМ! Адже єдиний, хто винен в цьому –  це цинічний терористичний ворог – росія. З нашого ж боку, всі комунальні структури Слобідської громади та інші служби роблять все для того, щоб забезпечити максимально можливі комфортні умови для вас, для кожного мешканця.  Місцева влада працює і забезпечує життєдіяльність всіх населених пунктів громади. І сьогодні ми всі маємо розуміти, що часу для пліток та зведення особистих рахунків, які останнім часом мають місце в громаді, немає! Місцева влада завжди відкрита до діалогу! Ми з вами зобов’язані бути єдиними й працювати як єдиний механізм, щоб справитись з тими випробуваннями, які перед нами постали.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.