Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ВІТАННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВІКТОРА ДОЦУЛЕНКО З НОВОРІЧНИМИ ТА РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ!

Дата: 31.12.2022 10:31
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Шановні жителі Слобідської громади!

Прийміть вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

   Ось і завершується 2022 рік. І незабаром ми знову перегорнемо  чергову  сторінку життя та  історії нашої громади. Цей рік був складним для всієї країни та кожного українця окремо. Рік випробувань, набуття  нового досвіду, знань і життєвої мудрості. В житті кожного з нас трапилися події, які неможливо забути. Але, попри всі обмеження воєнного часу, ми не втратили віру у світле майбутнє. Наше життя продовжується, не зважаючи на сирени та тривогу. Ми змінюємося і, завдяки нам, змінюється світ навколо. Ми з вами щодня намагаємося вижити, вистояти, довести собі та іншим, що ми – українці, маємо силу та наснагу, демонструємо свою волю до життя та перемоги.

  З усією впевненістю хочу сказати, що всі здобутки Слобідської громади , її досягнення – результат нашої  з вами спільної  повсякденної праці. Саме завдячуючи вашим натрудженим рукам, натхненню, активній громадянській позиції й безмежній любові до рідного краю наша громада упевнено рухається вперед. Життя продовжується і нині ми всі працюємо задля перемоги, кожен з нас тримає оборону на своєму місці, на своєму фронті та наближає перемогу у свій спосіб, у свої можливості, але всіма силами, усім серцем! Щиро дякую вам за працьовитість і професіоналізм, терпіння і розуміння, цілеспрямованість і патріотизм.

    Дозвольте мені особисто та від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету  привітати вас з наступаючим Новим роком та світлим святом Різдва Христового!

   Нехай прийдешній рік додасть усім нам нових сил, принесе нові сподівання та втілення заповітного.  Хай множаться сімейним щастям, щирою любов’ю та  достатком ваші оселі.

   Нехай наступний, 2023 рік, буде стабільним та успішним, принесе  мир, добробут і стабільність в Україну. Хай доля завжди буде прихильною до Вас і Ваших родин, а цілюще Господнє благословення обдаровує щастям і усілякими земними радощами.

З Новим роком та  Різдвом Христовим!

Слава Україні!

Слава Героям!

Слава народу України!

 З повагою, Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних