Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

НА ОДЕЩИНІ ПЛАНУЄТЬСЯ ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ ПО РОБОТІ З СІМ’ЯМИ ТА ДІТЬМИ ПОЛОНЕНИХ ЗАХИСНИКІВ.

Дата: 12.01.2023 12:52
Кількість переглядів: 98

НА ОДЕЩИНІ ПЛАНУЄТЬСЯ ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ ПО РОБОТІ З СІМ’ЯМИ ТА ДІТЬМИ ПОЛОНЕНИХ ЗАХИСНИКІВ.

Також буде розроблена і прийнята обласна Програма фінансової допомоги дітям полонених захисників. Кошти на це передбачається виділити з обласного бюджету.

Таке рішення було прийнято на зустрічі Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка з заступником Міністра оборони України Ганною Маляр та представниками Координаційного штабу щодо поводження з військовополоненими. Також відбулася зустріч керівника області із родинами полонених захисників та їхніми матерями і дружинами.

Головна мета роботи Центру – дати можливість близьким і рідним зниклих та полонених військовослужбовців з Одеської області отримати консультації та допомогу щодо соціальних, юридичних та процедурних питань, пов’язаних з перебуванням воїна у полоні, зокрема державних соціальних зобов’язань, гарантованих у випадку потрапляння в полон.

"Допомога родинам військовополонених наразі для мене одна з пріоритетних. Підтримка на обласному рівні буде всебічною – від соціальної, матеріальної та медичної допомоги до фінансової конкретно для сімей і дітей. Мета Одеської ОВА, спільно з обласною радою, надати кваліфіковану допомогу рідним та близьких наших полонених захисників і захисниць, та зниклих безвісти за особливих обставин, які цього потребують. Вже розпочалась розробка обласної програми по грошовій допомозі дітям та відпрацьовуємо кроки щодо створення центру з реабілітації та лікування захисників після звільнення. Життя кожного нашого Захисника та Захисниці, які боронять Україну від російських окупантів має бути збереженим!" - наголосив на зустрічі з делегаціями родин військовополонених Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.