Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Проведено робочу нараду.

Дата: 18.01.2023 11:08
Кількість переглядів: 82

 

   Сьогодні,18 січня, селищний голова Віктор Доцуленко провів робочу нараду за участю секретаря селищної ради, керівників структурних підрозділів селищної ради.
    У  ході наради обговорили  питання, які стосувались роботи сектору соціального захисту населення, а саме прийому документів від громадян для призначення пільг та житлових субсидій. Станом на сьогодні до сектору соціального захисту населення подали документи  15 осіб.
   Значна увага приділялася обговоренню питання щодо проведення роботи по приписці до призовної дільниці юнаків 2006 року народження та проходження ними медичного обстеження. Станом на сьогодні приписці до призовної дільниці підлягають 7 юнаків Слобідської громади. По даному питанню доповідала завідувачка сектору організаційної і кадрової роботи та документообігу Слобідської селищної ради Решітко Людмила Василівна. 
   З наступного питання, які стосувались роботи служби у справах дітей  доповідала начальник служби Козак Світлана Віталіївна. В своїй доповіді доповідачка наголосила, що на чергове засідання виконвчого комітету Слобідської селищної ради, проведення якого планується на кінець січня місяця 2023 року службою у справах дітей готуються питання, які будуть винесені на засідання, а саме:
- Про затвердження плану роботи служби у справах дітей селищної ради на 2023 рік.
- Про затвердження плану роботи комісії з питань захисту прав дітей Слобідської селищної ради на 2023 рік. 
  Підсумовуючи засідання, Слобідський селищний голова наголосив, що підступний російський фашизм дуже сподівається використати зиму проти нас: зробити зимовий холод і труднощі частиною свого терору. Ми ж маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму, як би це не було важко. Впевнений – ми вистоїмо. Ми маємо найсильнішу мотивацію - ми захищаємо свій дім! Ми боремося за свободу, а це завжди примножує будь-яку силу. Тому наголошую - в цей складний час випробувань ми зобов'язані підтримати енергетичну галузь держави, щоб запобігти колапсу. Маємо навчитися бути енергоощадливими та виховати культуру споживання електроенергії - наголосив селищний голова. 
    За результатами наради селищним головою було надано ряд  доручень з певних питань та окреслено терміни виконання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.