Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

РОБОЧИЙ ТИЖДЕНЬ В СЛОБІДСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ РОЗПОЧАВСЯ З АПАРАТНОЇ НАРАДИ

Дата: 23.01.2023 12:25
Кількість переглядів: 90

                              Фото без опису

23 січня Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко провів апаратну нараду, у якій взяли участь заступник селищного голови, секретар селищної ради та керівники структурних підрозділів селищної ради. Віктор Миколайович розпочав нараду з підбиття підсумків роботи минулого тижня,  доповів про ситуацію в громаді, зокрема, про відключення електроенергії, яке відбувається внаслідок пошкодження електростанцій та високовальтних мереж російським ракетами та дроновими атаками. Наголосив, що до застосування стабілізаційних графіків ми зможемо повернутися тільки тоді коли Укренерго збільшить ліміти споживання на нашу область. Енергетики роблять все можливе, щоб якомога швидше повернутись до прогнозованих графіків відключень. Тому, з нашого боку необхідний максимальний режим економії споживання електроенергії, максимальний спокій і терпіння. Ті, хто вміють терпіти і тримати стрій, незважаючи ні нащо, завжди перемагають!  — наголосив Віктор Миколайович
  Начальник відділу освіти , молоді, спорту , культури, туризму та охорони здоров'я Решітко Наталя Володимирівна озвучила проблемне питання, яке виникло в зв'язку з аварійним відключення електроененргії в громаді, в тому числі і в закладах освіти, а саме проблема з опаленням закладів в період відключення. В зв'язку з чим, заклади освіти не можуть повноцінно здійснювати очне навчання учнів. Таким чином, начальником відділу освіти запропоновано розглянути можливість тимчасового переведення освітнього процесу  на асинхронний  формат навчання. Чи дозволить це впоратися з проблемами, пов’язаними з перебоями з електропостачанням та опаленням, поки невідомо, але варто шукати рішення , - зазначила Наталя Володимирівна. 
  Крім освітніх закладів, в період відсутності електроенергії, для забезпечення безперебійної роботи критичної інфраструктури громади, а саме водяних свердловин та централізованого водопостачання населення вкрай необхідні потужні підстанції. Це питання на постійному контролі селищного голови.
  Секретар селищної ради доповіла присутнім про стан підготовки проектів рішень до чергового засідання виконавчого комітету, наголосила виконавцям на необхідності більш детального вивчення кожного питання, яке буде винесено на засідання. У порядку контролю були заслухані питання стану виконавської дисципліни апаратом та звернень громадян.
За результатами наради були надані відповідні доручення.
По завершенні Віктор Миколайович традиційно побажав усім присутнім гарного самопочуття і плідного робочого тижня.

                                         Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних