Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Участь Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації та службовій нараді з керівництвом Подільської районної військової адміністрації.

Дата: 25.01.2023 11:47
Кількість переглядів: 52

Фото без опису   

   24 січня 2023 року Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко спільно з начальником Подільської районної військової адміністрації Михайлом Лазаренко, керівництвом районного управління поліції, ДСНС, військової комендатури, районної ради та з головами територіальних громад Подільського району взяв участь у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації під головуванням начальника ОВА Максима Марченка. В ході роботи начальники районних військових адміністрацій звітували про стан справ у районах, обговорено вагомі питання щодо забезпечення життєдіяльності громад та планування спектру роботи в подальшому.
  Після відеоселекторної наради начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Дмитрович Лазаренко провів службову нараду за участю керівництва районного управління поліції, ДСНС, військової комендатури, районної ради, голів територіальних громад та співробітниками РВА.
 Під час наради голови територіальних громад Подільського району доповідали про стан справ в громадах, а саме:
- організація навчального процесу в закладах освіти району у другому півріччі 2023 навчального року (проблемні питання: форма навчання, обладнання укриттів, харчування дітей у закладах освіти району у розрізі ЗЗСО та ЗДО, з уточненими даними щодо харчування пільгової категорії дітей);
- організація роботи бізнесу у територіальних громадах Подільського району (зокрема забезпеченість генераторами);
- про санітарно-гігієнічний стан громадських вбиралень на території громад.
   Крім цього, в ході засідання, головам територіальних громад надано доручення щодо продовження дооблаштування вже існуючих та розгортання нових Пунктів Незламності, контролю за температурним режимом та якістю харчування дітей у навчально-виховних закладах, оптимізації мережі освітніх закладів, своєчасного висвітлення діяльності та інформування населення на офіційних сайтах громад і в соціальних мережах.
   Акцентовано увагу на проведенні перевірок мобільних груп у громадах, підтриманні всіх наявних сил та засобів у готовності до дій у разі погіршення погодних умов, протидії шахрайству по відношенню до громадян, моніторингу та припинення ймовірних проявів колабораціонізму серед місцевих жителів.
Велика увага приділялась обговоренню подальших кроків щодо підтримки та допомоги ЗСУ та проведенню мобілізаційних заходів в громадах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних