Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЛОБІДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

Дата: 27.01.2023 13:44
Кількість переглядів: 86

      Фото без опису

  27 січня 2023 року в приміщенні Слобідської селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету. На початку засідання присутні долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання в пам'ять про українців, загиблих під час війни з російськими окупантами. На засідання запрошені начальник фінансового відділу селищної ради, головний спеціаліст юрисконсульт, директор та головний бухгалтер КП "Водоканал Слобідка", провідний спеціаліст сектору соціального захисту населення, начальник служби у справах дітей Слобідської селищної ради.
На розгляд засідання було винесено 17 питань, а саме:
- Про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області за грудень  місяць  2022 року. Доповідачем по даному питанню була секретар селищної ради, секретар виконавчого комітету Пан Т.А. Всі звернення , які надійшли до селищної ради протягом грудня місяця 2022 року розглянуто та вирішено позитивно, без порушень термінів виконання.                  -  Про стан виконання виконавської дисципліни та хід виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень та доручень голови обласної державної адміністрації, розпоряджень та доручень голови районної державної адміністрації виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області протягом ІV кварталу 2022 року. 
Доповідач : Пан Т.А. – секретар виконкому, секретар селищної ради. 
- Про уповноваження на вчинення нотаріальних  дій Пан Тетяни Анатоліївни, секретаря селищної ради (секретаря) виконавчого комітету Слобідської селищної  ради Подільського району  Одеської області. Доповідач  Доцуленко В.М. – голова виконкому, селищний голова. 
- Про затвердження  плану роботи служби у справах дітей Слобідської селищної ради на 2023 рік. та про  затвердження плану роботи комісії з питань захисту прав дитини Слобідської селищної ради  на 2023 рік. Доповідала по даному питанню Козак С.В. – начальник служби у справах дітей. По даним питання рішення затверджені одноголосно.
- Про державну реєстрацію права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна по Слобідській селищній раді. Доповідала Покотило Н. А. – член виконкому, начальник  відділу земельних ресурсів та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. Дане питання стосується 12 об'єктів нерухомого майна, які розташовані на території Слобідської громади, відповідно до яких необхідно провести державну реєстрацію права комунальної власності. Рішення прийнято одноголосно.
- Про зняття із соціального супроводу осіб/сімей, які перебувають  у складних життєвих обставинах. Доповідала Ломова С.С. – провідний спеціаліст сектору соціального захисту населення. Заслухано доповідь по двом питанням про зняття із соціального супроводу осіб/сімей, які перебувають  у складних життєвих обставинах та прийнято відповідні рішення.
- Про взяття під соціальний супровід сім’ю, що опинилась у складних життєвих обставинах. Доповідає: Ломова С.С. – провідний спеціаліст сектору соціального захисту населення.
- Про  затвердження  плану роботи Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильсву за ознакою статі та протидії торгівлі людьми на території Слобідської селищної ради на 2023-2025 роки. Доповідач Ломова С.С. – провідний спеціаліст сектору соціального захисту населення. 
- Про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради Одеської області від 26 листопада 2020 року № 09-VІІІ «Про затвердження структури виконавчих органів Слобідської селищної ради Одеської області, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів». Доповідала по даному питанню Решітко Л.В. – завідувач сектору  організаційної і кадрової роботи  та документообігу.  
 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобідської селищної ради від 28 вересня 2022 року  № 59 «Про присвоєння об’єктам нерухомого майна  нової поштової адреси» та про  присвоєння об’єктам нерухомого майна  нової поштової адреси. Доповідала по даним питанням Пан Т.А. – секретар виконкому, секретар селищної ради.
    В ході засідання затверджено  Програму «Доступна медицина на 2023 – 2025 роки» та Програму «Здоров’я на 2023 – 2025 роки». Доповідач  Коваль А.В. – начальник фінансового відділу.
  Останнім питанням порядку денного, члени виконавчого комітету заслухали та затвердили звіт директора КП "Водоканал Слобідка" про роботу та результати діяльності комунального підприємства за 2022 рік. Тарифи на водопостачання та водовідведення запропоновано залишити на рівні минулого року. Проблема, яка на сьогодні має місце в комунальній галузі, це заборгованість населення зі сплати за комунальні послуги ( водопостачання та водовідведення ), яка за словами директора КП становить близько 50 тисяч грн. Після обговорення даного питання, селищний голова наголосив на необхідності проведення роз'яснювальної роботи серед населення та надав доручення вивчити питання стосовно заходів впливу до боржників. Дане питання на особистому контролі селищного голови. 
  З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Фото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних