Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

РОБОЧИЙ ТИЖДЕНЬ В СЛОБІДСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ РОЗПОЧАТО З РОБОЧОЇ НАРАДИ.

Дата: 30.01.2023 11:35
Кількість переглядів: 51

  Фото без опису

  30 січня 2023 року відбулася нарада під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко за участю заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керівників структурних підрозділів, директора КП "Водоканал Слобідка", головного спеціаліста юрисконсульта. Розпочато нараду з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії рф. 
 На засіданні заслухано звіт директора комунального підприємства, щодо поточної роботи підприємства, озвучено проблемні питання, які потребують подальшого вирішення. Всі проблемні питання взяті на особистий контроль селищного голови. 
 Також, особлива увага приділялась питанню щодо виконавської дисципліни та своєчасному вживанню заходів реагування щодо порушень, які виникають в процесі роботи. Селищний голова наголосив, що  виконавська дисципліна - це насамперед конкретна оцінка роботи всіх структурних підрозділів селищної ради. Тому я, як селищний голова,  і надалі буду приділяти особливу увагу цим напрямкам роботи з тим, щоб ефективно вирішувати як проблемні питання громадян, так і контролювати ставлення, всіх без виключення службовців до виконання посадових обов’язків - зазначив Віктор Миколайович.
  В ході засідання детально було розглянуто питання функціонування «пунктів незламності» в громаді, забезпечення їх паливом, продуктами харчування та медикаментами. 
Питання щодо відлючення світла також обговорювалось на нараді. В своємо виступі селищний голова наголосив, що керівництвом області, району, громади вживаються всі невідкладні заходи для стабілізації ситуації з енергопостачанням.  Нам необхідно розуміти, що з кожною атакою відключення світла можуть тривати ще довше. Удари по енергосистемі – це єдине, що залишилося ворогу, який програє бій героїчним ЗСУ на фронті. Це потребує витримки та мужності кожного мешканця громади, якому доводиться змінювати свій спосіб життя - наголосив селищний голова. Надано доручення продовжити роботу з інформування населення громади щодо відключення електропостачання.
  За підсумками наради селищним головою надано ряд доручень та намічено конкретні шляхи щодо подальшої ефективної роботи селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних