Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ШАНОВНА ГРОМАДО! ЗАРАЗ, ЯК НІКОЛИ, ВАЖЛИВА ЗГУРТОВАНІСТЬ, ВЗАЄМОДОПОМОГА ТА ДИСЦИПЛІНА!

Дата: 01.02.2023 11:42
Кількість переглядів: 62

Фото без опису 

                                                   Вітаю, жителі громади!
   Ситуація в громаді під контролем. Усі комунальні служби, установи, організації, що підтримують поточну життєдіяльність громади, працюють. 
   Однак, прошу мешканців громади не нехтувати сигналами про небезпеку! Ворог продовжує обстріли України, атакує енергетичну інфраструктуру, соціальні установи, цивільні об’єкти, навмисно руйнує об'єкти цивільної та критичної інфраструктуру для того, щоб посіяти паніку серед мирних людей, особливо зараз, в зимовий період. Ситуація в енергосистемі України в цілому продовжує лишатись складною. Енергетики всієї країни продовжують працювати в цілодобовому режимі, щоб полагодити зруйноване ворогом. Саме ворожі обстріли та військова агресія росії - першопричина всіх негараздів, які ми переживаємо. Вони намагаються в будь який спосіб знищити нашу енергосистему, наш народ та нашу країну. На фронті Збройні сили України захищають не лише нашу країну, а й кожного з нас особисто, тому у цей критичний момент ми маємо бути згуртованими як ніколи. Я надіюся на вашу свідомість, відповідальність та розуміння!
   Також прошу всіх мешканців громади, учасників груп у соціальних мережах та спільнот у Viber та Telegram не розповсюджувати недостовірну інформацію та інформацію щодо дій та переміщення ЗСУ. Будьте пильні, довіряйте лише офіційній інформації. Від вашої свідомості залежить наша перемога! 
   Шановні земляки! В зв'язку із введенням в Україні воєнного стану тимчасово, на період дії правового режиму воєнного стану, можуть обмежуватися конституційні права і свободи людини. Звертаюся до вас з проханням, дотримуватися встановлених обмежень під час комендантської години. Нагадую вам, що комендантська година – це заборона перебування людей у визначений час (станом на 01.02.2023 – з 23:00 до 05:00) на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень. За порушення режиму комендантської години передбачена відповідальність у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт або адміністративним арештом. 
Окремо звертаюся до батьків неповнолітніх дітей - будь ласка, подбайте про те, щоб ваші діти у комендантську годину перебували вдома! Маю надію на вашу свідомість, бережіть себе та своїх рідних. Зараз, як ніколи, нам важлива згуртованість, взаємодопомога та дисципліна!
Зберігаємо спокій, витримку, віримо в нашу армію і дбаємо про інформаційну гігієну!
Все буде Україна!

З повагою Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних