Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Профілактичний рейд Служби у справах дітей Слобідської селищної ради.

Дата: 01.02.2023 13:45
Кількість переглядів: 71

    Фото без опису

  Одним з головних напрямків діяльності служби у справах дітей Слобідської селищної ради завжди була і є робота з сім’ями та дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах. Завдання, яке поставлено державою перед соціальними службами - не допустити вилучати дитину з сім’ї, а подолати неблагополуччя і кризу в сім’ї, допомогти батькам виправитися, надати їм соціально-правову допомогу.  І сьогодні це найголовніша мета спеціалістів служби у справах дітей. Робота з неблагополучними батьками, це та ділянка, де потрібно бути завжди  зібраним, компетентним і пильним. Тут не можна допускати помилок, бездушшя і безвідповідальності. За всім цим стоїть  життя і здоров’я дитини.
   Службою у справах дітей Слобідської селищної ради разом з старшим інспектором СЮПВП Подільського РУП ГУНП в Одеській області Жук Л.І., старостою села Мала Слобідка Решітко Л.І. та фахівцем із соціальної роботи Абазою Н.М. проведено профілактичний рейд сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей. В ході проведення рейду обстежено житлово-побітові умови проживання 4 - х родин, в яких виховується 16 дітей. 
За результатам рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов, з батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті, про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей, а також забезпечення дітей зимовим одягом та взуттям, дотримання прав дітей на освіту.
На момент перевірки батьки 4 дітей виправили стан в сім'ї, покращили умови проживання дітей. Стан будинку, на момент перевірки був добрий. Сім'ї підготувались до опалювального сезону, мають запаси твердого палива та продуктів харчування.
   У одній родині, на момент перевірки санітарно-гігієнічний стан будинку незадовільний. Батьки неналежним чином виконують свої батьківські обов'язки, в результаті з ними проведено профілактичну бесіду та  винесено попередження за неналежне виконання батьківських обов’язків. Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.
Робота в даному напрямку триває.

Фото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних