Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Під головуванням Слобідського селищного голови відбулася робоча нарада:обговорено актуальні питання життєдіяльності громади.

Дата: 02.02.2023 12:37
Кількість переглядів: 68

   Фото без опису

   2 лютого 2023 року під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко, відбулася робоча нарада з заступником селищного голови, секрктарем ради, директором комунального підприємства, начальником фінансового відділу.
   В ході обговорення нагальних питань учасники наради інформували про стан справ на підпорядкованих ділянках. Значну увагу приділено питанню про стан справ в комунальній галузі, зокрема питання щодо якості надання послуг водопостачання та водовідведення, проблемні питання, які необхідно вирішити. Готовність комунального підприємства до можливих надзвичайних ситуацій, пов'язаних з ускладненням погодних умов, в тому числі  розчистка та посипка доріг. Також розглянуто інші важливі питання життєдіяльності громади в умовах воєнного стану, зокрема обговорено низку важливих питань щодо бюджету. "Незважаючи на позитивні показники виконання дохідної частини бюджету селищної ради, необхідно дотримуватися жорсткого режиму економії та оптимізації видатків бюджету для забезпечення фінансовими ресурсами першочергових видатків. Ефективно і раціонально використовувати бюджетні кошти" - наголосив селищний голова.
  Під час наради селищний голова  акцентував увагу на недопущенні порушення режиму комендантської години мешканцями громади, зокрема наголосив на відповідальності батьків за дотриманням цих обмежень дітьми. Продовження інформаційної роботи в цьому напрямку.
  Далі відбулося обговорення питання виконавської дисципліни в структурних підрозділах селищної ради .Зокрема селищний голова наголосив на свідомому і відповідальному ставленні до виконання тих завдань, які щодня постають перед селищною радою і виконавчим комітетом. Всі, без виключення, мають брати активну участь в забезпеченні належної життєдіяльності кожного населеного пункту громади.
  Йшлося на нараді і про необхідність активізувати роботу з населенням щодо сплати земельного податку. 
   По закінченню засідання були надані відповідні доручення та визначені основні напрямки подальшої роботи та наголошено, що всі  питання в сферах діяльності ради не повинні вирішуватися в різнобій, а тільки спільно і обов'язково за підтримкою громадськості.
  Зустріч відбулась конструктивно, учасники наради отримали відповіді на проблемні питання, які виникають в процесі роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних