Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Робоча нарада під головуванням Слобідського селищного голови за участю заступника селищного голови, керівників та спеціалістів селищної ради.

Дата: 06.02.2023 13:15
Кількість переглядів: 72

   Фото без опису

  3 лютого 2023 року  Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко провів робочу нараду за участю заступника селищного голови, керівників та спеціалістів селищної ради. Тема зібрання була спрямована та питаннях що стосуються виконавської дисципліни та контролю за виконанням документів органів влади вищого рівня, розпоряджень селищного голови, недопущення порушень термінів виконання документів, які надходять до селищної ради. В процесі обговорення питання, селищний голова наголосив, що за порушення виконання документів вищих органів влади, власних документів, доручень та завдань селищного голови працівники, на яких покладено виконання несуть персональну відповідальність. Наголошено, що до осіб, які допускають порушення, за наявністю підстав, будуть вживатись відповідні заходи. 
  Наступним  було обговорення питання щодо якісного та повноцінного надання інформації, розпорядниками якої являються відповідні структурні підрозділи ради та несуть персональну відповідальність за своєчасне надання матеріалів  для оприлюднення на офіційному сайті Слобідської селищної ради. Наголошено на недопущення порушення термінів подання інформації для оприлюднення їх на офіційному сайті.
  Підсумовуючи нараду, селищний голова Віктор Миколайови наголосив на необхідності вчасного і ефективного виконання поставлених доручень і завдань.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних