Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЛОБІДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 08.02.2023 11:52
Кількість переглядів: 75

Фото без опису 

  Сьогодні, 8 лютого, під головуванням Слобідського селищного голови відбулось засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради. Засідання розпочалось з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.  У вступному слові  Віктор Миколайович довів до відома членів виконкому питання,  що обговорювались на службовій нараді, яка проведена  начальником Подільської районної військової адміністрації Михайлом Лазаренко 07.02.2023 року.
   Одним з основних питань, що розглядалися – це питання освітньої галузі, а саме сприяння посадовими особами максимального створення умов в навчально-виховних закладах для відновлення навчання в очному форматі. Зокрема, це стосується якості продуктів харчування, умов їх зберігання та приготування їжі, облаштування укриттів, дотримання температурного режиму та інш. Також наголошено про проведення інформаційної роботи з керівниками підприємств, установ і організацій усіх форм власності щодо мобілізаційних заходів та продовження реалізації інформаційної кампанії "Гвардія наступу" в громаді. В ході наради йшлося й про дотримання правил обліку, зберігання й видачі гуманітарної допомоги. 
  Далі, в своєму виступі селищний голова зазначив, що насамперед, першочерговим завданням для нас є допомога ЗСУ, забезпечення життєдіяльності громади, підтримка переселенців та інших людей, які потребують допомоги. Ми, цивільні та військові повинні працювати в одному напрямку, в одному алгоритмі - наголосив Віктор Миколайович.
  Після звернення селищного голови, члени виконкому перейшли до розгляду питань порядку денного засідання, а саме:
- Про стан виконання Закону України "Про звернення громадян" виконавчим комітетом Слобідської селищної ради за січень місяць 2023 року. Доповідала по даному питанню секретар ради, секретар виконкому Пан. Т.А. 
- Про внесення змін до рішення селищної ради від 15.12.2022 року № 767-VIII "Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на 2023 рік". Доповідала начальник фінансового відділу Коваль А.В. Зміни стосуються закупівлі палива для генераторів, які забезпечують електоренергією освітні заклади громади в період відсутності світла. 
- Про надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Слобідської громади. Доповідала - завідувачка сектору соціального захисту населення Масло М.Г. В конкретному випадку, розглядалось питання щодо надання грошової  допомоги на лікування. 
Всі рішення ретельно розглянуті на засіданні та прийняті одноголосно.

                             Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних