Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

У Слобідській громаді відбувся мітинг-реквієм на честь Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 11:28
Кількість переглядів: 76

                       Фото без опису

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.  На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом, заплативши надвисоку ціну – власне життя.

   Сьогодні, з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Слобідській громаді відбувся мітинг-реквієм. В мітингу взяли участь голова Слобідської селищної ради, заступник селищного голови, секретар селищної ради, представники закладів, установ та організацій громади, небайдужі громадяни. Учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів, які віддали своє життя заради вільного, незалежного майбутнього нашої Держави.

   Зворушливо і проникливо звучали промови виступаючих. В своєму зверненні до учасників мітингу, селищний голова Віктор Доцуленко наголосив, що цього дня ми вшановуємо пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України, за яке і зараз український народ продовжує боротися з ненависним ворогом - росією. І Сьогодні, кожного дня й щогодини, завдяки Збройним силам України, нашому героїчному народу Україна продовжує виборювати своє право бути незалежною, вільною державою.  Молитвою, добрим словом, згадаймо Героїв, які боряться і віддають життя за долю України і наше майбутнє.  Слава Героям! Слава Україні!

                    Фото без опису

                    Фото без опису

                    Фото без опису

                    Фото без опису

                    Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних