Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулось чергове двадцять третє засідання сесії Слобідської селищної ради.

Дата: 21.02.2023 09:30
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

20 лютого 2023 року, під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбулося чергове двадцять третє засідання сесії Слобідської селищної ради. Участь у засіданні сесії взяли заступник начальника Подільської районної військової адміністрації Лобода Оксана Олександрівна, депутат Подільської районної ради Колеснік Оксана Євгеніївна, депутати селищної ради, заступник селищного голови, старости сіл та керівники структурних підрозділів селищної ради до компетенції яких відносились питання порядку денного. Розпочалось засідання з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих в війні та героїв небесної сотні.
  Всього розглянуто 18 важливих  питань, з них 18-е питання – 13 земельних питань,  які попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій. 
  У ході роботи депутати селищної ради розглянули та затвердили рішення:
- Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період. 
- Про затвердження рішень виконавчого комітету Слобідської селищної ради, прийнятих у міжсесійний період.  
- Про перейменування вулиці в селі Правда Слобідської селищної ради.  
- Про стан виконання  Закону України «Про звернення громадян» виконавчим комітетом Слобідської  селищної ради Подільського району Одеської області протягом  2022 року.   
- Про план роботи Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області на 2023 рік. Про план роботи виконавчого комітету Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області на 2023 рік. 
- Про затвердження Програми «Компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян Слобідської селищної ради на 2023 – 2025 роки».
- Про затвердження Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Слобідської селищної ради на 2023 – 2025 роки». 
-  Про затвердження  Програми  «Підтримки сім’ї та молоді, запобігання домашньому насильству,  забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми  Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області на 2023 – 2025 роки».
- Про  відмову у скасуванні  рішення виконавчого комітету Слобідської селищної ради від 18.10.2022 року № 70 «Про  встановлення  нових тарифів на виробництво теплової енергії,  її  транспортування та постачання  ТОВ «АВКУБІ  ПЛЮС».
- Про затвердження Програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Слобідської селищної територіальної громади Подільського району Одеської області «Безпечна Слобідщина» на 2023 рік. 
- Про внесення змін  до рішення селищної ради від 15 грудня 2022 року № 767-VIII «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на 2023 рік».
- Про звіт  Дільничного офіцера поліції Подільського РУП в Одеській області  про роботу та результати діяльності  за 2022 рік.
- Про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради від 23.12.2020 року № 30-VІІІ «Про організацію харчування в закладах загальної середньої освіти та дошкільної освіти Слобідської селищної  ради» шляхом викладання його в новій редакції .
- Про дострокове припинення повноважень депутата Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області  VІІІ скликання ЛОМОВОЇ Віри Валеріївни.
- Про внесення  змін до рішення Слобідської селищної ради Одеської області від 26 листопада 2020 року № 09-VІІІ  «Про затвердження структури виконавчих органів Слобідської селищної ради , загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».
- Про внесення змін до рішення сесії Слобідської селищної ради від 22 грудня 2021 року № 528-VIII  «Про затвердження Програми соціальної підтримки населення на 2022-2025 роки «Соціальний захист населення Слобідської селищної ради».
-  Про затвердження Програми щодо підтримки діяльності КП «Водоканал Слобідка»  на 2023 - 2025 роки.
18. Земельні питання ( всього розглянуто 13 питань). 
Різне.
З усіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.
  На завершення засідання заступник начальника Подільської РВА  поінформувала депутатів про військово-політичну ситуацію навколо нашої країни та Подільського району, розповіла про основні напрямки сучасної діяльності військової адміністрації та плани в найближчій перспективі,  акцентувала увагу на якості харчуванні дітей в освітніх закладах, подякувала за підтримку ЗСУ, та звернула увагу на продовження  проведення інформаційної роботи з місцевим населенням щодо рекрутингової програми 
« Гвардія наступу».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних