Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Кодимський відділ Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості інформує. До уваги роботодавців!

Дата: 23.02.2023 12:16
Кількість переглядів: 63

                                              Фото без опису

До уваги роботодавців!
Держава компенсує 6700 гривень щомісяця за працевлаштування внутрішньо
переміщених осіб Це компенсація роботодавцю у разі працевлаштування ВПО. Програма діє на період воєнного стану та протягом 30 календарних днів після його скасування.

Тривалість компенсації - 2 місяці. Як подати заявку: через портал Дія https://is.gd/xNWp5W ; в паперовій формі під час відвідування ЦЗ за місцем знаходження роботодавця; на електронну адресу ЦЗ. подати заяву на компенсацію необхідно не раніше, ніж через 5 календарних днів після працевлаштування працівника з числа переселенців. За більш детальною інформацією звертайтеся до Кодимського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості за тел.(04867)2-67-13

Отримай грант від держави для створення власного або розвитку діючого бізнесу!

ХТО МОЖЕ ОТРИМАТИ: фізичні особи - громадяни України фізичні особи -
підприємці юридичні особи, власниками яких є виключно фізичні особи - громадяни

України. ЯК ОТРИМАТИ: складіть бізнес-план подайте заяву особисто через портал «Дія» після отримання позитивного рішення, протягом 15-ти робочих днів складіть договір та відкрийте рахунок грант надається у безготівковій формі шляхом зарахування грошових коштів на рахунок, відкритий в Ощадбанку. ЯКУ СУМУ МОЖНА ОТРИМАТИ: 50 - 150 тис. грн у випадку створення 1-го робочого місця. до 250 тис. грн у випадку створення 2-х робочих місць ВИМОГИ: створення нових робочих місць протягом 6 місяців з дати отримання коштів; використання коштів гранту протягом 6 місяців з дати отримання; повернення гранту у вигляді сплачених податків та зборів; надання доступу фахівцям служби зайнятості для моніторингу та контролю за додержання умов договору.

Добірка корисних посилань для тих, хто цікавиться мікрогрантами Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу https://is.gd/WaZDFr ; Порядок проведення оцінювання заяв, критеріїв оцінювання та необхідної кількості балів https://is.gd/zfnCFc ; Анонси заходів з мікрогрантів, які здійснюються службою зайнятості https://is.gd/S6zHKQ , де ви можете отримати допомогу для складання бізнес-плану; Контакти та режим роботи центрів зайнятості Служби https://is.gd/5OBw38 ; Дієві поради від фахівців, які допоможуть уникнути помилок https://is.gd/Pyn5bl та скористатись усіма можливостями програми "Власна справа"; Подати заявку можна в Дія прямо зараз https://is.gd/KT7RoW !

Уряд затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів 10 лютого 2023 року . Згідно з рішенням Уряду передбачається надання роботодавцям таких компенсацій:

1) компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

2) 50% фактичних витрат на оплату праці, але не більше розміру мінімальної заробітної плати.

3) 50% мінімальної заробітної плати за відповідну особу за місяць.
Деталі: http://surl.li/ewmka

Більш детальну інформацію можна отримати в спеціалістів Кодимського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості та тел.: (04867)2-67-13


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних