Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ВІДБУЛОСЬ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЛОБІДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 28.02.2023 13:25
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

   Сьогодні, 28 лютого 2023 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Слобідської селищної ради, яке пройшло під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.
Виконавчим комітетом селищної  ради обговорено та погоджено рішення:
-Про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області за лютий  місяць  2023 року. Доповідач : Пан Т.А. – секретар виконкому, секретар селищної ради.                                     
- Про взяття неповнолітньої громадянки, дитини, позбавленої батьківського піклування на квартирний облік і включення неповнолітньої до списків осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень. Доповідач: Козак С.В. – начальник служби у справах дітей. 
- Про надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Слобідської селищної ради. Доповідач: Масло М.Г. – завідувач сектору соціального захисту населення.
 - Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території  Слобідської  селищної територіальної громади. Доповідач: Скрипник Н.А. – член виконкому, спеціаліст ІІ категорії  відділу бухгалтерського обліку та звітності. 
- Про  надання згоди на прийняття у комунальну власність Слобідської селищної територіальної громади іншого окремого індивідуального визначеного (рухомого) майна (пожежного автомобіля). Доповідач: Шевчук В.В. - головний спеціаліст-юрисконсульт.
- Про затвердження Програми «Фінансова підтримка  3 Спеціальному центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій на 2023 рік». 
Доповідає: Коваль А.В. – начальник фінансового відділу .
- Про затвердження Програми «Відшкодування витрат на надання пільг за послуги зв’язку окремих категорій громадян Слобідської селищної ради на  2023 – 2025 роки».
Доповідач: Коваль А.В. – начальник фінансового відділу .
- Про присвоєння нової поштової адреси об’єкту комунальної власності Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області.         
Доповідач: Покотило Н.П. – член виконкому, начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою.
 -  Про визначення виконавцем послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Водоканал Слобідка» та підприємством що має важливе значення для задоволення потреб Слобідської селищної територіальної громади.   
Доповідач: Шевчук В.В.  – головний спеціаліст-юрисконсульт.
Всі питання порядку денного ретельно розглянуті членами виконкому та затверджені.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних