Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

АПАРАТНА НАРАДА В СЛОБІДСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПІД ГОЛОВУВАННЯМ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВІКТОРА ДОЦУЛЕНКО

Дата: 06.03.2023 10:46
Кількість переглядів: 89

   Фото без опису

6 березня 2023 року, робочий тиждень в Слобідській селищній раді розпочався з апаратної наради під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко за участю секретаря селищної ради, завідувачки сектору організаційної і кадрової роботи та документообігу, головного спеціаліста юрисконсульта, начальника служби у справах дітей.  

В ході проведення наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі учасники наради доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та визначили пріоритети на найближчу перспективу. Обговорювалось питання щодо діяльності закладів освіти в умовах воєнного стану, а саме забезпечення гарячою їжею дітей, резерв продуктів харчування та виділення коштів на закупівлю продуктів, дотримання температурного режиму в закладах освіти тощо.

Окрему увагу було акцентовано на питаннях щодо роботи служби у справах дітей. «Захист прав дітей – пріоритетне завдання роботи служби. Ми зобов’язані взяти на себе відповідальність за кожну дитину, яка проживає в громаді, яка опинилася в складних життєвих обставинах, та намагатися забезпечити її не тільки супроводом, а й відповідною допомогою. Тому, головним нашим завданням  залишається виявлення таких дітей та максимальне сприяння  у покращенні  їх долі» - наголосила начальник служби у справах дітей.

Селищним головою акцентовано увагу на стан виконавської дисципліни, організацію документів контролю, а саме дотримання термінів виконання контрольних документів та надання якісної інформації на їх виконання до структур вищого рівня. Наголошено на персональній відповідальності працівників ради за виконання своїх посадових обов’язків.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних