Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Оперативна нарада під головуванням Слобідського селищного голови.

Дата: 09.03.2023 11:14
Кількість переглядів: 74

                    Фото без опису

Сьогодні, 09.03.2023 року Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко провів оперативну нараду за участю заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керівника комунального підприємства «Водоканал Слобідка».     Розпочав нараду селищний голова, який зазначив, що ворог й надалі порушує норми Міжнародного гуманітарного права, продовжує завдавати ударів, здійснювати артилерійські обстріли цивільних об’єктів та будинків мирного населення, намагається знищити критичну інфраструктуру нашої держави.  Так цієї ночі, в наслідок ворожого ракетного удару в Одеській області пошкоджено декілька ліній електропередач та опора. Дякуючи підрозділам протиповітряної оборони в небі над Одещиною було збито 6 ракет та один безпілотний літальний апарат. Енергетики проводять  ремонтні роботи. Ситуація знаходиться на постійному контролі, а питання, які виникають, повинні оперативно вирішуватися.

  Учасники наради прозвітували про стан справ на підпорядкованих їм обєктах. Так, заступник селищного голови  доповів про результати зустрічі із заступником начальника Подільської районної військової адміністрації Павлом Пачуком, на якій обговорювались питання соціальної сфери громади, усунення та шляхи вирішення  недоліків виявлених у ході перевірки КЗ «Опорний заклад освіти « Слобідський ліцей», доступності населенню громади надання якісних медичних послуг та робота гуманітарного штабу та інші. 08.03.2023 року, завдяки підтримці з боку начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченко та злагодженій роботі гуманітарного штабу при Подільській РВА до Слобідської громади надійшла чергова партія гуманітарної допомоги, яка на засіданні гуманітарного штабу буде розподілена на потреби внутрішньо переміщених осіб та інших категорій населення, які проживають в населених пунктах Слобідської громади – наголосив заступник селищного голови, голова гуманітарного штабу Віталій Михель.

  Підсумовуючи нараду, селищний голова зазначив, що ми продовжуємо працювати в умовах воєнного стану, відповідно до діючого законодавства і першочерговим нашим завданням є забезпечення стабільної життєдіяльності громади, утримання обєктів критичної інфраструктури, допомога нашим збройним силам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних