Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

АПАРАТНА НАРАДА В СЛОБІДСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПІД ГОЛОВУВАННЯМ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВІКТОРА ДОЦУЛЕНКО.

Дата: 13.03.2023 11:41
Кількість переглядів: 52


            Фото без опису

13 березня 2023 року Слобідський селищний голова провів апаратну нараду, в якій взяли участь начальник фінансового відділу Коваль А.В., головний бухгалтер, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Валуєва Г.І., головний спеціаліст юрисконсульт Шевчук В.В., головний спеціаліст відділу земельних ресурсів та комунальної власності, ЖКГ та благоустрою Кільчевська К.Ф.
 У ході наради розглянуто поточні робочі питання, визначено пріоритетні завдання та проконтрольовано стан виконання доручень, даних за підсумками попередньої робочої наради.
  Під час наради розглядались питання про початок робіт з весняного благоустрою, готовність техніки та людських ресурсів  до роботи в питаннях благоустрою. "Навіть попри війну необхідно знаходити можливість та бажання берегти довкілля і дбати про чистоту громади" - наголосив селищний голова. 
  Обговорювали питання, щодо виділення коштів для відновлювально-ремонтних робіт артезіанської свердловини в селі Кирилівка Слобідської громади. За словами селищного голови, в умовах війни – всі працюють в режимі жорсткої економії бюджетних коштів, однак в міру можливостей ми зобов'язані утримувати об'єкти критичної інфраструктури громади в належному стані.
  Йшлося на нараді і про необхідність активізувати роботу з населенням щодо сплати земельного податку. У ході обговорення учасники обмінялися думками та пропозиціями. За результатами надано відповідні доручення.
Підводячи підсумки наради, селищний голова Віктор Доцуленко закликав учасників до конструктивної праці та виважених рішень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних