Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

В Слобідській селищній раді відбулася зустріч у рамках кампанії «Гвардія наступу»

Дата: 15.03.2023 11:39
Кількість переглядів: 55

   

15 березня Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко, заступник селищного голови Віталій Михель, начальник відділення інспекторів прикордонної служби «Тимкове» відділу прикордонної служби «Станіславка» старший лейтенант Сергій Барзюк, начальник Кодимського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталія Біла та старости сіл громади  провели зустріч з мешканцями Слобідської громади, під час якої розповіли місцевому населенню про перелік штурмових бригад  «Гвардії Наступу», до яких можуть долучитися добровольці, порядком вступу, навчанням та умовами служби. Присутні отримали тематичні довідкові матеріали та відповіді на свої запитання.

  В своєму зверненні  організатори зустрічі наголосили, що  кампанія «Гвардія наступу» спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще підходять їм за ідеологією та цінностями. Людина, яка хоче приєднатися до «Гвардії наступу», може подати відповідну анкету на офіційному сайті де представлені всі бригади, які комплектуються та подати її до ЦНАП.

 “ Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно.  Для виконання цього надскладного завдання потрібно постійно посилювати нашу військову спроможність. Ми закликаємо долучитися до “Гвардії наступу”, стати тим, хто звільнить нашу Україну від ворога і після нашої Перемоги, в подальшому буде захищати її територіальну цілісність. Я впевнений, що це настане зовсім скоро! Потрібне лише ваше бажання та віра в Перемогу! ” – наголосив селищний голова Віктор Доцуленко.

 В своєму зверненні начальник Кодимського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталія Біла наголосила, що на сьогодні служба в ЗСУ може вирішити питання працевлаштування безробітних з достойним рівнем оплати праці. На сьогоднішньому ринку праці професія військовослужбовця є однією з найбільш актуальних. Всі охочі, кому небайдуже майбутнє нашої Батьківщини, за покликом серця та душі мають можливість приєднатися до штурмових бригад «Гвардії наступу» і стати тим, хто звільнить нашу Україну.

  Старостам сіл громади наголошено на проведенні агітаційних заходів щодо вступу мешканців сіл до штурмових бригад.


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.