Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

У Слобідській селищній раді проведено нараду з працівниками закладів культури.

Дата: 20.03.2023 12:46
Кількість переглядів: 61

                           Фото без опису

Робоча нарада з працівниками закладів культури Слобідської громади відбулася в залі засідань Слобідської селищної ради за участю Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко, заступника селищного голови Віталія Михеля, начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони здоров’я Наталі Решітко, директорів та художніх керівників сільських закладів культури, бібліотечних працівників та працівників Центру культури та дозвілля Слобідської громади. Засідання стосувалося ряду організаційних моментів, матеріального забезпечення та господарських питань щодо покращення якості роботи закладів, планування роботи на 2023 рік. Обговорювалось також питання щодо пошуку елементів нематеріальної культурної спадщини.
  Розпочалось засідання з привітання з Днем народження сільського бібліотекаря с. Мала Слобідка Бондар Людмили Євгеніївни.
   В своїй вступній промові Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко наголосив, що клубні та бібліотечні заклади, це ті заклади які  реалізовують державну політику у сфері культури – зберігають національні традиції,  розвивають творчі надбання жителів громади, виховують патріотизм, здійснюють організацію змістовного дозвілля жителів громади та  проведення заходів з відзначення державних свят, пам’ятних дат. І вся ця діяльність допомагає нам, хоч на мить відволікатись від жахливих подій, що відбуваються в нашій державі. Звертаючись до працівників культури, Віктор Миколайович подякував усім присутнім за працю та наголосив, що попри воєнний стан, заклади культури мають продовжувати свою роботу, а творчі колективи – дарувати мешканцям громади натхнення, позитивні емоції, а разом із ними і віру у нашу Перемогу. Адже, ніщо так не зцілює зранену душу, не додає сил та не надихає на боротьбу, як пісня та аматорське слово.
   На необхідності залучення молодого покоління до мистецтва та більш тісної співпраці працівників культури з закладами освіти громади акцентував заступник селищного голови. Слід шукати сучасні форми роботи, модернізовувати заклади, вчитись по-новому мислити, розвиватись і вдосконалюватись. Це сприяє тому, щоб залишатись потрібними і цікавими для людей, заради яких ми і працюємо! – наголосив Віталій Михель.
    Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони здоров’я Наталя Решітко дала загальну оцінку діяльності закладів, акцентувала увагу на важливості спільної роботи працівників культури та громади. Наголосила на збереженні та розвитку народної творчості, аматорського мистецтва, проведенні культурно – дозвіллєвих заходів в умовах воєнного стану, формуванні нового культурно – мистецького середовища, створенні умов для розвитку усіх видів мистецтв, просвітницької та виховної функції в роботі бібліотек, впровадження нових форм організації дозвілля відповідно до потреб населення.
Нарада пройшла в конструктивній та позитивній атмосфері.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних