Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Робоча нарада під головуванням Слобідського селищного голови.

Дата: 23.03.2023 11:30
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

    Під головуванням Слобідського селищного голови відбулася робоча нарада  з керівниками структурних підрозділів ради та керівником комунального підприємства "Водоканал Слобідка". Віктор Миколайович коротко охарактеризував ситуацію в громаді , зокрема, наголосив на тому, що в умовах нових викликів важливо своєчасно реагувати на всі зміни та за будь-яких умов дбати про забезпечення життєдіяльності та благоустрою громади.
 Кожним керівником структурних підрозділів селищної ради було проаналізовано роботу, обговорено проблемні питання та завдання, які стоять перед ними.  А це господарсько-комунальні питання, бюджетні питання, допомога внутрішньо переміщеним осібам, які проживають в громаді, зокрема забезпечення їх житлом, гуманітарною допомогою та соціальним супроводом, проведення весняного благоустрою в громаді, а саме проведення робіт щодо приведення в належний санітарний стан кладовищ, вулиць, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення від сміття берегів водойм. Залучення до весняного благоустрою мешканців громади та осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості та виконують громадські роботи в Слобідській громаді. 
  Під час наради  заслухано керівника комунального підприємства, який прозвітував про стан роботи комунального підприємства, яке забезпечує вивезення ТПВ, водопостачання та відовідведення. Селищним головою було акцентовано увагу на стан виконавської дисципліни, організацію виконання документів контролю та ведення діловодства у Слобідській селищній раді, наголошено на персональній відповідальності працівників ради за виконання своїх посадових обов’язків. 
«Як голова громади я намагаюся побудувати злагоджену, відкриту роботу депутатського корпусу, виконкому та працівників селищної ради. Завжди налаштований на плідну співпрацю та конструктивний діалог з усіма, хто бажає зробити щось добре для нашої громади, а значить – і для себе», – підсумував засідання голова громади Віктор Доцуленко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних