Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулась щотижнева нарада під головуванням Слобідського селищного голови.

Дата: 27.03.2023 11:17
Кількість переглядів: 67

            Фото без опису

Сьогодні, під керівництвом Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбулась щотижнева нарада за участю секретаря, спеціалістів та керівників структурних підрозділів селищної ради. Під час наради учасники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.
У ході засідання обговорено низку актуальних питань життя громади:
- підготовка матеріалів до засідання виконавчого комітету, яке відбудеться 28.03.2023 року.
-питання, щодо відновлювально-ремонтних робіт артезіанської свердловини в селі Кирилівка Слобідської громади. 
- розробка проектної документації для будівництва нової  артезіанської свердловини ( смт Слобідка ), фінансування проектних робіт. 
- проведення щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” та Дня благоустрою територій населених пунктів громади, з залученням техніки КП "Водоканал Слобідка" та людських ресурсів до цих робіт. Таким чином, відбудеться ціла низка заходів з благоустрою, покращення санітарного стану, довкілля та озеленення населених пунктів. Здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих, спортивних і господарських майданчиків, кладовищ, вулиць та доріг. Виділення коштів на закупівлю зелених насаджень.
" Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю" - наголосив селищний голова. 
  Наприкінці наради, Віктор Миколайович звернувся до учасників з приводу  пожежі , яка виникла на відкритій території громади наприкінці минулого тижня. Основною причиною виникнення пожеж є людський фактор. Дякуючи команді місцевих пожежників загоряння вдалося ліквідувати, але нажаль наші мешканці вперто продовжують  спалювати суху рослинність  на своїх присадибних ділянках, в полі, уздовж доріг не задумуючись, яку величезну шкоду завдають довкіллю та своєму здоров'ю та не замислюються над тим, наскільки небезпечною може стати поява вогню поблизу будівель, в лісопаркових зонах чи на полях. Наголосив на продовженні проведення роз'яснювальної  роботи з населенням громади щодо недопущення спалювання сухої рослинності та її залишків.
   По завершенню наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних