Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулася робоча нарада:обговорено актуальні питання життєдіяльності Слобідської громади.

Дата: 12.04.2023 11:26
Кількість переглядів: 68

           Фото без опису

   Сьогодні, 12 квітня 2023 року під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко відбулася робоча нарада, в якій взяли участь секретар селищної ради, начальник фінансового відділу, начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою, головний спеціаліст містобудування, архітектури та просторового планування. Учасники наради  доповіли ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили найнагальніші питання, які необхідно вирішити в найближчий час. У ході наради обговорили питання про фінансову  спроможність громади, продавження проведення на території Слобідської селищної ради щорічної всеукраїнської акції "За чисте довкілля" та "Дня благоустрою". 
  "Незважаючи на несприятливі погодні умови, нашим завданням залишається приведення у належний стан території нашого краю. За організаціями та  установами закріплено відповідні території, які вони повинні прибрати та впорядкувати. Сьогодні чистота й благоустрій населених пунктів стала справою честі всіх жителів громади. Тому, прошу організувати та забезпечити благоустрій селища та сіл громади, узбіччя доріг, прилеглих територій до закладів освіти, культури та охорони здоров’я спільно з керівництвом даних галузей. Також зусилля повинні бути спрямовані на упорядкування території кладовищ та ліквідації стихійних сміттєзвалищ», – наголосив селищний голова Віктор Доцуленко.
Крім того, обговорювалось питання щодо підготовки проектів рішень до засідання виконавчого комітету та засідання сесії Слобідської селищної ради. 
  Одним із важливих питань порядку денного наради стало питання щодо участі Слобідської громади у відборі проєктів у рамках Фінансової угоди "Енергоефективність громадських будівель в Україні" між Україною та Європейським інвестиційним банком. Йдеться про комплексне енергоефективне відновлення майже тисячі громадських будівель по всій країні. Подібні проєкти реалізовуватимуться у дитячих садках, школах, закладах охорони здоров'я, а також об'єктах соціальної, адміністративної та культурної сфери, а саме, проєктом передбачено утеплення фасадів, дахів, підвальних перекриттів, встановлення енергоефективних вікон, дверей та інше. Ця програма орієнтована на малі та середні громади, які до цього не мали практики реалізації масштабних міжнародних проєктів з термомодернізації. Селищним головою надано доручення відповідальним особам визначитися з об'єктами громадських будівель, фінансову потребу в їх термомодернізації та направити заявку для участі у відборі проєктів термомодернізації. 
По кожному питанню зроблено детальний аналіз стану справ та надано доручення відповідальним особам щодо їх виконання.  
Завершуючи нараду очільник громади побажав всім вдалого та продуктивного робочого дня, миру та спокою.

          Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних