Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Звернення Слобідського селищного голови з нагоди проведення днів благоустрою

Дата: 12.04.2023 11:36
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Шановні мешканці громади, керівники установ, підприємств та комунальних організацій! 

  Звертаюся до вас із проханням активно взяти участь в проведенні щорічного місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Слобідської селищної ради. Провести заходи з упорядкування та прибирання прилеглих територій, присадибних ділянок, розчистці дерев.

Незважаючи на непростий теперішній час, коли ми змушені переживати період воєнного стану в країні, життя все ж таки продовжується, і нам з вами жити в однім домі - Слобідській громаді. Для забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді, запрошуємо вас долучитися до низки заходів із прибирання території громади, зокрема провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за вами територій, смуг відведення автомобільних доріг та вулиць, навести лад на територіях прилеглих садиб, вулицях, господарських територіях. Адже чистота громади – справа спільна для всіх і кожного! 

Традиційно, щорічна Всеукраїнська акція з благоустрою "За чисте довкілля" та "День благоустрою" проводиться протягом квітня - травня місяця 2023 року, яка оголошується з метою покращення санітарного стану території громади після зими, проведення підготовки до святкування Великодня та дня благоустрою територій населених пунктів громади.Тож давайте разом наведемо лад та благоустрій на своїх територіях, готуючись до світлого і радісного свята – Великодня.

Підприємства, установи, організації, незалежно від відомчої належності, громадяни, що мають  будинки на правах приватної власності, юридичні і фізичні особи зобов’язані вчасно проводити прибирання прилеглих та закріплених за ними земельних ділянок (очищення від сміття та бруду, будівельного матеріалу, побілка дерев, прибирання гілля та ін.), дотримуватися чистоти і підтримувати порядок на всій території громади, в тому числі об’єкти соціального призначення.

Шановна громадо! Прошу вас взяти активну участь в проведенні щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля" та "Дня благоустрою" та об‘єднати спільні зусилля, щоб навести порядок і прибрати довкілля.

Слобідський селищний голова Віктор ДОЦУЛЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних