Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради.

Дата: 01.05.2023 11:57
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Сьогодні, 1 травня 2023 року, відбулось засідання виконавчого комітету  селищної ради, яке провів Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко. Під час засідання розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади. 
  Окремо було обговорено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалися стану виконання Закону України «Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області за квітень  місяць  2023 року. (надійщло 4 письмових звернення, всі звернення вирішено позитивно), стану виконання виконавської дисципліни та хід виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень та доручень голови обласної державної адміністрації, розпоряджень та доручень голови районної державної адміністрації виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області протягом І кварталу 2023 року ( всього надійшло 561 документ вищих органів влади, які виконано. На контролі залишились – 5 документів, з яких 1 розпорядження та 4 Постанови). Доповідачем по цим питанням була Пан Т.А. – секретар виконкому, секретар селищної ради.
  Обговорено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалося надання матеріальної грошової допомоги на лікування мешканцям громади. Розглянуто 3 заяви та після обговорення прийнято позитивні рішення. По даним питанням доповідала спеціаліст II категорії сектору соціального захисту населення Дідус Н.Г.
   У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались затвердження умов продажу об’єктів малої приватизації, які розроблені аукціонною комісією, про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та про затвердження Правил утримання домашніх тварин підприємствами, організаціями, установами, закладами та громадянами Слобідської селищної  територіальної громади. Доповідач - Покотило Н.П. - член виконкому, начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, житлово-комунального господарства та  благоустрою.
  Розглянуто та ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, а саме про внесення змін до рішень виконавчого комітету Слобідської селищної ради від 24 листопада № 83 та 84 «Про надання статусу двох дітей, позбавлених батьківського піклування». Доповідала по питанням  Козак С.В. – начальник служби у справах дітей. Зі слів доповідачки, мати неповнолітніх не виправила ситуацію щодо належного виховання та утримання своїх дітей, тому вирішено документи на позбавлення її батьківських прав подати до суду. Суд розглянувши справу виніс рішення про позбавлення матері батьківських прав. Дані питання були винесені на розгляд виконкому, після обговорення членами виконкому рішення підтримано одноголосно).
Останнім питанням порядку денного засідання виконкому було затверджено рішення  «Про затвердження Положення та створення ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Слобідської селищної ради». Основна мета - здійснення заходів цивільного захисту в  територіальній громаді, визначає склад органів управління та сил цивільного захисту, планування діяльності Ланки територіальної громади, порядок виконання нею завдань та організації взаємодії.
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, з якими можливо ознайомитися на офіційному вебсайті Слобідської громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних