Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Апаратна нарада під головуванням селищного голови.

Дата: 09.05.2023 13:05
Кількість переглядів: 66

 Фото без опису

     9 травня 2023 року, робочий день в Слобідській селищній раді розпочався з апаратної наради під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко за участю заступника селищного голови, начальника фінансового відділу та начальника відділу земельних ресурсів, комунальної власності, ЖКГ та благоустрою Слобідської селищної ради.  
   В ході проведення наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі учасники наради доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та визначили пріоритети на найближчу перспективу. Основні питання, які обговорювались на нараді були питання щодо фінансування робіт з ремонту приміщення, в якому буде розміщений Центр надання адміністративних послуг, де кожній особі можна буде отримати максимально необхідний перелік адміністративних послуг у комфортних умовах. Про хід виконання ремонтних робіт доповідав заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
    Окрему увагу було акцентовано питанням фінансування робіт з ремонту дороги в селі Мала Слобідка ( вул. Шкільна) та проведення капітального ремонту будівлі, де раніше розташовувалось відділення Укрпошти, для переведення  дошкільного навчального закладу в селі Мала Слобідка. Доповідали по цьому питанню заступник селищного голови та начальник фінансового відділу селищної ради. 
    Крім цих питань, значна увага приділялася питанню щодо  водозабезпечення населення, а саме відновлення та введення в експлуатацію артезіанської свердловини в селі Кирилівка та будівництво нової артсвердловини в смт Слобідка. 
   На завершення наради селищний голова висловив слова подяки агровиробникам та підприємцям, які без зайвого піару, роблять добру справу. «Так, ми молода громада і в нас чимало проблем і якщо ми всі будемо дружні, згуртовані та відкриті до співпраці, то і громада наша надалі буде розвиватись» - наголосив Віктор Миколайович. 
    По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних