Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Заходи правового режиму воєнного стану на території Подільського району Одеської області, організацію суспільно корисних робіт.

Дата: 11.05.2023 08:49
Кількість переглядів: 79

                   Фото без опису

Розпорядженням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка від 08.05.2023 року № 65/23 «Про запровадження деяких заходів правового режиму воєнного стану на території Подільського району Одеської області, організацію суспільно корисних робіт» на території Подільського району запроваджено трудову повинність для працездатних осіб, не залучених до роботи в оборонній сфері та захисту критичної інфраструктури і не заброньованих за підприємствами, установами та організаціями на період дії воєнного стану з метою виконання робіт, що мають оборонний характер, які виникли в період дії воєнного стану, та залучати їх в умовах воєнного стану до суспільно корисних робіт, що виконуються для задоволення оборонних потреб і не потребують спеціальної професійної підготовки осіб.

Порядок залучення працездатних осіб в умовах воєнного стану до суспільно корисних робіт та питання норм праці, їхнього соціального захисту здійснюється з урахуванням вимог чинного законодавства про працю.

На даний час видом виконання суспільно корисних робіт є плетіння захисних капронових сіток для потреб військових частин.

Залучаються до суспільно корисних робіт працездатні особи, у тому числі особи, що не підлягають призову на військову службу, які за віком та станом здоров’я не мають обмежень до роботи в умовах воєнного стану.

Здійснювати фінансування суспільно корисних робіт, що виконуються зареєстрованими безробітними за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, передбачених для виконання громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, коштів міських бюджетів, підприємств, установ, організацій, а також інших джерел, не заборонених законодавством.

На період дії воєнного стану вищезазначене питання знаходиться на контролі начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних