Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Виїздний прийом заступника начальника відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Одесьій області Ковбан Н.І. в Слобідській громаді.

Дата: 11.05.2023 11:14
Кількість переглядів: 46

  Фото без опису

   10 травня  2023 року у приміщенні Слобідській селищній раді відбувся черговий виїздний прийом заступника начальника відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Одесьій області Ковбан Н.І. 
  Під час прийому було розглянуто досить широкий спектр питань. Усі охочі отримали консультації щодо нарахування пенсій та інших питань пенсійного забезпечення. Зокрема, Надія Ігорівна надала роз’яснення щодо добровільної участі в пенсійному страхуванні, ознайомила з алгоритмом дій. 
   Окрім цього, доведено до відома порядок оформлення житлових субсидій та пільг по-новому, адже їх нарахування та виплату із січня 2023 року здійснює Пенсійний Фонд України. Зокрема фахівець поінформувала про призначення субсидії на неопалювальний період ( з 1 травня по 1 вересня), за який період враховуватимуться доходи, умови призначення субсидії та кінцевий теримін подання заяви на призначення субсидії та надала змістовні роз’яснення та вичерпну інформацію на всі порушені питання у ході бесіди з відвідувачами.
   Дякуємо Надії Ігорівні за розуміння та бажання допомогти у розв’язанні проблемних соціальних питань, надіємось, що проведення таких форм роз'яснювальної роботи буде відбуватись якомога частіше.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних