Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Дитячо-юнацька військово-патріотична гра 'Сокіл' ('Джура') - 2023: Формування патріотизму та згуртованості серед молоді.

Дата: 19.05.2023 15:06
Кількість переглядів: 75

19.05.2023 року в Слобідській селищній раді відбулася дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)-2023. Ця захоплююча подія зібрала десятки молодих учасників з різних населених пунктів громади, які продемонстрували свої вміння, знання та витримку.

Гра «Сокіл» («Джура»)-2023 спрямована на розвиток патріотичних почуттів серед дітей та молоді, формування командної працездатності та фізичної витривалості. Учасники були поділені на команди та виконували різноманітні завдання, що вимагали спритності, стратегічного мислення та співпраці. Завдяки цій грі, діти та підлітки змогли розвинути свої лідерські якості та навички спілкування.

Організатори заходу забезпечили відповідну інфраструктуру та безпеку для всіх учасників. Команди змагалися відчайдушно, демонструючи свою фізичну підготовку та здатність працювати в команді.

Ця гра стала важливим інструментом для формування патріотичних цінностей серед молодого покоління. Учасники відчули дух дисципліни, відповідальності та взаємоповаги. Крім того, вони отримали можливість показати свої здібності.

«Сокіл» («Джура»)-2023 - це яскравий приклад того, як захоплюючі ігри можуть сприяти вихованню патріотичних почуттів серед молоді. Вони допомагають залучити дітей та підлітків до активної громадської участі та розвивають їхні потенціали. Нехай подібні ініціативи тривають та сприяють патріотичному вихованню нового покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.