Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

22.05.2023 року під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбулася апаратна нарада.

Дата: 22.05.2023 11:59
Кількість переглядів: 56

 Фото без опису

    22.05.2023 року під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбулася апаратна нарада, на якій  розглянули питання щодо дотриманні  трудової та виконавської дисципліни в роботі з документами, із зверненнями громадян, та при виконанні доручень керівництва селищної ради, а саме забезпечення ефективного опрацьовування листів та надання професійних відповідей. Селищним головою наголошено на регулярному та завчасному веденню контролю виконання листів з подальшим  аналізом та виявленням можливих проблемних ситуацій.

   У ході наради обговорено питання щодо продовження допомоги ЗСУ. В своїй промові Віктор Миколайович акцентував увагу присутніх на тому, що підтримка Збройних Сил України – це відповідальність кожного. Збройні Сили України відіграють ключову роль у забезпеченні національної безпеки та територіальної цілісності країни. З огляду на складну ситуацію та постійну загрозу з боку агресивних сусідів, підтримка ЗСУ стає особливо важливою. Кожна громадянка та громадянин повинні відчувати свою відповідальність та активно допомагати Збройним Силам України.

   Селищний голова щиро подякував організаторам та учасникам за участь у  Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»)" та благодійному концерті на підтримку ЗСУ "Все буде Україна". З приємністю зазначено, що завдячуючи таким заходам наша громада стає ще більш згуртованою та єдиною. Адже ми сьогодні всі прагнемо одного – Перемоги! Ми всі разом дійшли важливого висновку: єдине, що стоїть на шляху до перемоги над російським агресором - це наша спільна сила. Наша громада багата на талановитих, розумних та відданих людей, які готові в будь який момент своєю творчістю, силою, піснею та словом тримати фронт, кожен на своєму місці. І коли ми об'єднані, ми нездоланні! » - зазначив селищний голова.

   Одним із важливих питань порядку денного наради було питання щодо проведення робіт з організації роботи ЦНАПу. Заслухано доповіді відповідальних осіб щодо виконання основних етапів роботи з підготовки приміщення, залучення фахівців, забезпечення необхідним обладнанням та інші.

  На завершення наради, вкотре наголошено та виконавській дисципліні, необхідності брати відповідальність за свої дії і результати, дотримуватись встановлених термінів, та виконання своїх обов'язків з уважністю та точністю. Наголошено, що ключ до успіху вирішення будь яких  проблем насамперед лежить у командній співпраці.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних