Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ЗВЕРНЕННЯ СЛОБІДСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГРОМАДИ!

Дата: 23.05.2023 10:09
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Шановні мешканці громади.

  Звертаюся до вас з великою повагою і надією на спільну працю та співпрацю для благо нашої чудової громади.  На жаль, наша країна опинилась у періоді війни, і це безсумнівно складна і випробувальна ситуація для нас усіх. Однак, саме зараз нас об'єднує важлива мета – зберегти нашу громаду, нашу спільноту і наше майбутнє. Важливо пам'ятати, що ми не самі – весь наш народ об'єднується, щоб протистояти ворогу. В першу чергу, хочу запевнити вас, що селищна рада, структурні підрозділи та комунальні підприємства працюють в штатному режимі, забезпечуючи життєдіяльність громади.

  У такий складний період, ми маємо підтримувати один одного. Нам важливо підтримувати моральне духовне здоров'я громади, бути толерантними та сприяти єднанню. Збереження нашої громадської дисципліни, солідарності та взаємодопомоги – основні складові успішного виходу з будь-якої кризи. Прошу вас бути уважними до інформації, яку ми отримуємо. Шукайте достовірні джерела та перевіряйте інформацію перед тим, як її поширювати. Зараз багато фейкових новин, які можуть спричинити паніку та ворожнечу. Ми повинні залишатися єдиною командою, довіряючи офіційним джерелам та розповсюджуючи позитивну інформацію. Не забувайте також про потреби тих, хто потерпає від цієї війни. Працюйте разом зі своїми сусідами, щоб надати допомогу вразливим групам, дітям, людям похилого віку та тим, хто потерпає від збройних конфліктів. Звертаюся до вас з великою вдячністю за вашу мужність, розуміння та співробітництво. Я вірю, що разом ми зможемо подолати ці випробування і забезпечити краще майбутнє для нашої громади. Нехай наша єдність і сила принесуть мир і процвітання.

  Звертаюся до вас ще з одним важливим проханням і закликом. Україна переживає складні часи, але завдячуючи  нашим Збройним Силам України, які стоять на передовій, захищаючи нашу країну, і забезпечуючи нашу безпеку, ми маємо змогу жити мирним життям. ЗСУ потребують нашої підтримки, і тому  звертаюся до кожного з вас з проханням допомоги нашим захисникам. Сьогодні мало що може бути важливішим, ніж підтримка наших військових, які борються за мир і свободу. Зробімо все, що в наших силах, щоб показати нашу щирість та вдячність нашим військовим за їхню мужність і жертовність. Саме зараз ми маємо згуртуватись як спільнота та показати, що ми єдині і незламні. Давайте разом проявимо свою підтримку ЗСУ та віддячимо нашим героям за їхню службу. Нехай наша громада стане прикладом солідарності та великодушності.

Шановні земляки! Ніхто не знає, коли закінчаться нещадні обстріли агресора, і життя почне повертатися до норми. Але вже зараз важливо продовжувати жити та працювати, щоб підтримувати економіку країни.  Сьогодні наша робота  в тилу  може стати тією опорою, що допоможе  впоратися зі стресом, дасть стабільність і сили продовжувати жити далі в сьогоднішніх реаліях.

З повагою, селищний голова Віктор Доцуленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних