Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Участь Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко у відеоселекторній нараді Одеської обласної державної ( військової ) адміністрації.

Дата: 25.05.2023 12:13
Кількість переглядів: 39

   

   25.05.2023 року Слобідський селищний голова разом з спеціалістом сектору організаційної і кадрової роботи та документообігу взяли участь у спільній селекторній онлайн - нараді, яку провела Одеська обласна державна (військова) адміністрація за участю члена Ради Національної безпеки і оборони України, міністра у справах ветеранів України Юлії ЛАПУТІНОЇ.

  На нараді обговорювалися питання пріоритетних напрямків державної ветеранської політики, а саме створення інституту помічника ветерана, який передбачає роботу фахівця із супроводу ветеранів та демобілізованих, який бере участь у забезпеченні реалізації та розвитку державної політики у справах ветеранів у територіальних громадах, координації проходження ветеранами війни та демобілізованими особами індивідуальної траєкторії переходу від військової служби до цивільного життя та інш. Визначено основні завдання помічника, а саме:

- координація заходів у системі переходу від віськової служби до цивільного життя ;

- поширення інформації щодо державних та місцевих програм підтримки ветеранів, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, демобілізованих осіб та надання консультативної допомоги.

- опрацювання потреб ветеранів.

  Як зазначено, пілотними областями для запуску експериментального проекту є Вінницька, Дніпропетровська, Миколаївська та Львівська області.

  Один з головних пріоритетів державної ветеранської політики - забезпечення гідної соціальної, психологічної та медичної підтримки ветеранам. Це включає доступ до якісних медичних послуг, реабілітаційних програм та психологічної підтримки. Розвиток ефективної ветеранської політики відображає визнання внеску ветеранів у нашу країну та допомагає забезпечити їм належне визнання, повагу та підтримку, які вони заслуговують.

 Під час наради було створено сприятливу атмосферу для відкритого обговорення. Усі учасники мали можливість висловити свої погляди, поділитися думками та задавати питання промовцям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.