Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Участь Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко у службовій нараді, яку провів начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко.

Дата: 14.06.2023 15:18
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

  13 червня 2023 року Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко взяв участь у службовій нараді, яку провів начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко. 
В ході роботи було розглянуто  питання:
-Про хід виконання заявки Валерія Залужного – Головнокомандувача ЗСУ, за дорученням голови Подільської районної державної (військової) адміністрації щодо повної підготовки транспортних засобів для передачі Збройним Силам України.
-Про організацію та виконання суспільно-корисних робіт (трудової повинності) в умовах воєнного стану на території Подільського району.
-Звіти щодо спрямування коштів місцевих бюджетів від перевиконання дохідної частини на підтримку штурмового полку «Цунамі» об’єднаної штурмової бригади НПУ «Лють».
-Про проведення робіт щодо перевірки стану укриттів, зокрема вільного доступу та їх утримання.
Також в ході наради було приділено увагу таким питанням:
Організація відпочинку дітей в літніх таборах на території Подільського району та якість забезпеченого харчування.
Про проведення оздоровчої кампанії в закладах освіти Подільського району доповідала начальник відділу освіти, охорони здоров’я культури та спорту Наталія Добрянська. Зі звітом про пожежну ситуацію на території громади, випадки ДТП із залученням особового складу ДСНС, надану медзакладам району і поліції допомогу, а також про заходи з ліквідації боєприпасів виступив начальник 4-го державного пожежно-рятувального загону ДСНС, полковник цивільного захисту Юрій Унтілов. Т.в.о. заступника начальника Подільського РУП ГУНП в Одеській області майор поліції Артем Мамалига доповів, що суспільно-резонансних подій у Подільському районі наразі не зафіксовано. Також розповів про хід інспектування сховищ, заходи в межах реалізації програми «Поліцейський офіцер громади» та зазначив, що підрозділ працює в штатному режимі.
Про роботу гуманітарного штабу розповів начальник фінансового відділу Сергій Шаповал.
Перший заступник начальника Подільської РВА Оксана Лобода надала інформацію щодо особливостей сповіщення населення району про загрозу ракетних ударів та реалізацію заходів щодо ефективної організації комунікації з громадами та їх очільниками.
 Заступник начальника Подільської РВА ВадимМегіс розповів про важливість здійснення контролю в сфері реалізації програми єВідновлення, актуалізації наданої інформації та моніторингу.
В кінці наради начальник Подільської РВА подякував всім присутнім та дав відповідні доручення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних