Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

28 червня 2023 року під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбулось чергове 25 засідання сесії Слобідської селищної ради.

Дата: 28.06.2023 14:54
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

    28 червня 2023 року під головуванням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко відбулось чергове 25 засідання сесії Слобідської селищної ради, на яку були запрошені депутат Подільської районної ради Колеснік О.Є та заступник начальника відділення інспекторів прикордонної служби «Тимкове» Верещак М.Я.

   Розпочалось засідання з виконання Державного Гімну України та хвилиною мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

 Загалом було розглянуто 17 питань, з яких сімнадцяте – земельні питання, які попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.

У ході роботи депутати селищної ради затвердили наступні рішення:

  • Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період. Доповідач - Валуєва Г.І – начальник відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності.
  • Про затвердження рішень виконавчого комітету Слобідської селищної ради, прийнятих у міжсесійний період.  Доповідала по питанню  Пан Т.А. – секретар селищної ради.
  • Про утворення структурного підрозділу-відділу «Центр надання адміністративних послуг» при виконавчому комітеті Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області, затвердження  Положення і Регламенту його роботи.
  • Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються структурним підрозділом-відділом «Центр надання адміністративних послуг» при виконавчому комітеті Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області. Доповідачка Паламарчук М.В. – спеціаліст ІІ категорії сектору організаційної і кадрової роботи та документообігу (відповідальна за організацію роботи по утворенню структурного підрозділу-відділу ЦНАП).

Розглянули низку фінансових питань:

  • Про внесення змін  до рішення селищної ради від 15 грудня 2022 року № 767-VIII «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на 2023 рік».
  • Про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка відділення інспекторів прикордонної служби «Тимкове» 2 прикордонного загону військової частини №2196, з метою забезпечення протидії протиправній діяльності на державному кордоні на 2022-2023 роки», яка затверджена рішенням селищної ради від 22.02.2022 року № 611-VІІІ.
  • Про внесення змін до рішення сесії Слобідської селищної ради

від 22 грудня 2021 року № 528 – VIII «Про затвердження Програми соціальної підтримки населення на 2022-2025 роки «Соціальний захист населення Слобідської селищної ради». Доповідала - начальник фінансового відділу Коваль А.В.

Одним із основних питань порядку денного депутати розглянули та затвердили рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів, які будуть діяти на території Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області» Доповідач: Коваль А.В. – начальник фінансового відділу.

Розглянули низку освітніх питань, серед яких:

  • Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Слобідської селищної ради на 2023-2025 роки.
  • Про створення централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров’я Слобідської селищної ради та затвердження Положення про централізовану бухгалтерію відділу.
  • Про зміну назви Центру культури, дозвілля та спорту Слобідської селищної ради на Центр культури і дозвілля Слобідської селищної ради та затвердження  Положення про Центр.
  • Про затвердження Положення про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти.
  • Про ліквідацію  закладу культури клубного типу Правдянський сільський клуб з подальшим виключенням з базової мережі Слобідської селищної ради. Доповідала по цим питанням Решітко Н.В. – начальник відділу освіти, молоді,  спорту, культури, туризму та охорони здоров’я.

Також депутати розглянули питання про зміну цільового призначення  нежитлової будівлі Слобідської медичної амбулаторії, яка в даний час не діюча і в зв’язку з цим, вирішено дане приміщення використовувати бібліотечним закладом.

Окрім того депутати розглянули низку земельних питань.  З усіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних