Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

30 липня 2023 року відбулось засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 31.07.2023 09:48
Кількість переглядів: 113

 Фото без опису

  30 липня 2023 року відбулось засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України (створений Указом Президента України 25 лютого 2021 року №73/2021). На чолі з начальником Подільської районної військової адміністрації Михайлом Лазаренко делегація представників органів влади та місцевого самоврядування Подільського району взяла участь у заході в режимі відеоконференції. За дорученням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко участь у онлайн засіданні взяв заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Михель.
  В ході засідання  відбулись виступи Президент України Володимира Зеленського, Керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука.Під час проведення засідання були розглянуті різноманітні питання, зокрема, безпекова та гуманітарна ситуація на тимчасово окупованих територіях та деокупованих територіях України, стан реалізації проектів з відбудови об’єктів інфраструктури у регіонах, постраждалих внаслідок російської агресії. Заслухано доповідь Начальника Одеської обласної військової адміністрації Кіпера Олега Олександровича про заходи із забезпечення готовності об'єктів комунальної та енергетичної інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року у Одеській області.
Учасники Конгресу висловлювали свої погляди, ділилися досвідом , найголовнішим питанням було допомога нашим воїнам, допомога захисту, допомога сімʼям наших героїв і загалом захисту життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних